Nereden Şikayet Edebilirim?
-
Özel mesaj yoluyla tehdit mesajları alıyorum, şikayet edebileceğim bir yer var mı? Ben bulamadım. Link vs. atabilirmisiniz?
-
Ya iyi misin sen ? Ben sana özelden düzgün bir şey yazıyorum tehdit falan etmiyorum niye özel mesajıma özel mesaj yoluyla cevap vermeyip de foruma taşıyorsun ?
-
This post is deleted!
-
Sen beni yanlış anlamışsın . Benimle tartışmaya devam edersen seni şikayet ederim demek istemiştim , şikayet etmek de en doğal hakkım.Can güvenliğim tehlikede demişsin ben seni tanımıyorum etmiyorum ne yapabilirim sana en fazla oyun üzerinden şikayet edebilirim.Özel mesajdaki konuşmalarımızı forumda paylaşman hoş değil.
-
@Sosyokrat Abi can güvenliğim tehlikede diyor ya ben tanımadığım adama nasıl zarar vereyim böyle saçma bir şey olur mu iftira atıyor . İşim gücüm yok milletle mi uğraşacam.
-
Benim buralarda akşamın bir vakti tartışmaya niyetim yok. Arkadaş tehdit etmedim diyor bende görüntülü ispatta bulundum. Galiba şikayet ettim yarın akşam bilgisayara geçince de kontrol ederim. Buraları kirletmenin alemi yok.
-
Sen bizim konuşmamızı neden buraya atıyorsun ? Bir şikayetin varsa moderatöre yaparsın şikayetini ? İftiradan hiç hoşlanmam , kesinlikle ben tehdit falan etmedim ama benimle bu şekilde konuşmaya devam edersen ben de yasal hakkımı kullanmak zorunda kalırım.
-
Yahu arkadaşım sen ben tehdit etmedim demen üzerine yalancı duruma düşmemek için atmak zorunda kaldım. Görüntülü kanıtım var hala tehdit etmedim diyorsun. Neden uzatıyorsun o zaman konuyu, görüntü var herkes gördü. Sen hala inkar ediyorsan yaptığın şeyi ne diyebiliim ki ben?
-
Peki sen niye tartışma çıkarmaya çalışıyorsun ? Hakaret ediyorsun , ağıza alınmayacak kelimeler söylüyorsun ne yapabilirim ben ? Sen o mesajı tehdit olarak algılamış olabilirsin ama ona bakarsan sen de bana hakaret ettin. Tehdit falan etmedim ben , ne dediğini bilmeyen birine ne yapabilirim ben.Beni şikayet etmişsin ben de seni şikayet ettim hakkımdaki yalan yanlış söylemlerinden hakaretlerinden dolayı.Benim yazdığım özel mesaja cevap bile vermeyip yazdığım mesajı forumda paylaşıp bir de üstüne iftira atman niyetini belli ediyor.Başka işim gücüm yok senin can güvenliğine falan zarar mı vereceğim?Tanımıyorum etmiyorum bile seni.
-
Sen galiba olmayan şeyleri felan görüyorsun arkadaşım. Benim sana ağza alınmayacak bir sözümü bile atamazsın buraya çünkü yok. Hiçbir mesajına cevap bile vermiyorum. Seninle buralarda vaktimi harcamak istemiyorum. Ben bu başlıkta bir soru sordum ama sen konuyu uzatıp uzatıp buralara getirdin. Ben diyeceklerimi de dedim. Artık cevap vermek istemiyorum.
-
tehdit etmiş seni git mahkemeye kadar şikayet etme hakkın var . hahah resmen suç la bu
-
Tartışmanızı özelden yapın forumlar bunun yeri değil
şikayet için profilde link mevcut http://prntscr.com/d8rg86