Kaşif oyuncu arama butonu
-
Herkesin belli başlı sistemleri var ve transfer yaparken bunun üzerine oyuncu alıyoruz kaşiften oyuncu getirirken biraz şans işi oluyor belli aralık seçiyoruz bize 3 adam getiriyor bence böyle olmamalı mesela benim sağ bek eksiğim mi var aklıma daniel alves geldi diyelim transfer listesinde ya da ligde ki herhangibir takımda yok işte onu kaşiften oyuncu arama butonu diye bir yer olsa adını oraya yazıp getirebilsek
-
@Legend-Of-Galatasaray olumlu ayrıca kaşifden oyuncu getirmek para oyuncu almak para bide 15 coins ne oluyor bence 5. Coinsse düşmeli
-
Eskiden Scout List vardı. Tekrar ona benzer bir uygulama olabilir. Bende kaşiften alınan oyunculara verilen coinslerden rahatsızım. En azınan 10'a düşürülebilir.
-
Aynen 5 coins olmalı bencede.
-
konu sapmış biraz benim dediğim şey farklı ama sizin önerinizde tabiki olumlu
-
@Legend-Of-Galatasaray öneriler güzel ikiside ortaya karışık güzel birşey çıktı
-
dostum iyi güzel de o kadar coins veriyor musun sen bu oyunculara getiriyon da
-
@DoğukanUçan Ben veriyorum kaşif gönderen adam almak için gönderiyordur bi nevi
Bu arada güzel öneri ikiside -
@SEXAFONN arkadaşlar bilmedigimden soruyorum biz buraya düşüncelerimizi yazıyoruz ama bu degiştirebilecek yetkide kişiler kimlerdir bu formlardan haberi var mıdır yada osm merkezine nasıl ulaşıyor bu görüşlerimiz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@Kaan-Taşok güzel olan öneriler tabi ki üst yetkililere ulaşmaktadır zaten farkettiyseniz aramızda @GalipCaliskan1907 osm admin var.
-
katılıyorum olumlu
-
This post is deleted!