• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Oyuncu güçleri ve takıma katkıları

OSM: Oyun hakkında
    4
    4
    8705
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • meyege
      meyege Turkish Users last edited by

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam Şimdiden özür dilerim. Bir arkadaşla konuşmamızdan sonra aklıma takılanları sormak isterim. Ben genellikle kadro kurarken genç olmasına ve gücünün yüksek olmasına bakıyorum. Hatta gücü 90 olan bir forveti satıp 95 olanı Almaya çalışırım. Ama arkadaşım da oyunda bazı isimlerin daha iyi is çıkardığını, takıma daha fazla katkı sağladığını ve daha fazla istatistik yaptığını söyledi. Ben de bunu açıkçası Diego Costa ile birkaç kez deneyimledim hangi takımı alsam Diego Costa Baya gol attı. Sizce Bunlar tesadüf mü yoksa oyunda hakikaten bazı futbolcular daha fazla mı iş yapıyor?

F 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • frtna6161
        frtna6161 Turkish Users last edited by

kesilikle öyle. Bunu fazlasıyla tecrübe ettim. Verim aldığın oyuncuyu düşük overallı olsa bile satmamanı tavsiye ederim. Ben de benzer verimi "A. Ayew, N'zonzi, Lens" gibi isimlerden aldım. Oyuncu alım satımını overalla birlikte performansı da göz önünde bulundurarak yapmanı tavsiye ederim. mesela 4 maçta 1 gol atan ama yüksek overallı oyuncun varken daha çok gol atan düşük puanlı oyuncunu satma derim.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • F
          F.S.M.0.13 @meyege last edited by

merhaba @meyege 

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/276/futbolcu-takım-ve-server-önerileri-oyuncu-gelişimi/262 kullanınız daha iyi netice alırsınız

iyi oyunlar

▂▃▄▅▆▇█▓▒░★★★★★ TÜRK EKİBİ ★★★★★░▒▓█▇▆▅▄▃▂
          alt metni

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Hestera
            Hestera Community Manager @F.S.M.0.13 last edited by

@f-s-m-0-13 said in Oyuncu güçleri ve takıma katkıları:

merhaba @meyege 

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/276/futbolcu-takım-ve-server-önerileri-oyuncu-gelişimi/262 kullanınız daha iyi netice alırsınız

iyi oyunlar

👍

Community Manager : Türkiye
            tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • 1 / 1
            • First post
              Last post