World Crew Championship 2017/18
-
@josejay1914 @ALİ-KOÇ-61 ali abi iyi bak Can'a ha elinize sağlık ekiplerimize başarılar dilerim tekrardan.
-
- Hazırlık günü transfer verileri.
-
Mükemmel galibiyetler almışsınız arkadaşlar. Gerçekten çok mutlu oldum. Özellikle OSM'nin belki de en büyük ekibini elemek şampiyonluk kadar önemli bir başarı. Son şampiyon sonuçta.
Geçen turda büyük sürpriz sayılabilecek bir elenme daha olmuş. Geçen yılın finalisti güçlü italyanlar da ilk turda Trabzon'un madara ettiği RO MANIA ya elenmiş ve akademi ekibi Karadeniz ile eşleşmiş. Akademi ekibi deyip geçmeyin en az abileri kadar güçlü bir ekip.
Tugas ve The Alliance ekipleri de turnuvaya veda etmiş. Turnuvanın geneli için Hollandalı ekip A Good Looking Imperium en az Lusos ve Romen ekipleri kadar tehlikeli bir rakip. 4 büyük ekip elendi ve meydan biz Türklere kaldı. Bu sefer değilse ne zaman! Saldırın! -
@kaiser-brian-clough İyi akşamlar abi.
Türk ekipleri olarak güzel işler yaptık güzel ekipler yendik.
İnşallah devamı gelecek. En azından bi çeyrek finalde 2 Türk ekibi görmeyi hakediyoruz.Hollandalı ekipler bu senenin favorisi benim gözümde
-
@ymoksuz Kadroları inceledim biraz abi, rakipten öndesiniz. -100 e rağmen skorda güzel olmuş. Kamplar boşa gitmemiş bu güzel.
Devamında da böyle olur inşallah. Academy felan ama çok tahlikeli ekipler, As ekipleri de elenince iyice bu savaşa odaklandılar komple.
Son 16 da sizleri göreceğiz inşallah.
En kötü ilk 8 de olmalısınız, kadro kalite bunu gösteriyor.Başarılar diliyoruz Best of Turkey ekibi olarak... :flag_tr:
-
@mrtgll33 said in World Crew Championship 2017/18:
Durumlar nedir arkadaşlar @ALİ-KOÇ-61 @YMOKSUZ
Sizde durumlar nedir:)
-
22/07
-
@F-S-M-0-13 @ALİ-KOÇ-61 @YMOKSUZ 16. maçlar geride kaldı sanırım. Üstünlüklerimiz sürüyor mu arkadaşlar? Nasıl gidiyor
-
@kaiser-brian-clough Valla biz gerideyiz abi, liderlik için +3
Sonuncluğı onlara vermemiz için +3 ihtiyaç var.Savaş ancak böyle döner. Ama %55 onlar avantajlı. Sağlam bir 442 ile iç-dış demeden bizi zorluyorlar.
Olursa güzel olur olmazsa devam eden Türk ekibimizi kendi ekibimiz gibi destekleyeceğiz.
-
@mrtgll33 said in World Crew Championship 2017/18:
Savaş ancak böyle döner. Ama %55 onlar avantajlı. Sağlam bir 442 ile iç-dış demeden bizi zorluyorlar.
Bu Araplar da her yerde bela. Eagles da Karadeniz'i elemişlerdi sanırım. Lig tablosuna baktım her biri hedefini tutturma noktasında duruyor. Ama daha 5 maç var. Can çıkmadan ümit kesilmez. Başarılar arkadaşlar
-
@kaiser-brian-clough Valla abi bizim savaş tam ortada demek çok doğru olur herhalde.
-
@YMOKSUZ Skorlar baya enteresan yalnız. Bazı maçlar da fark aşırıya kaçmış. 5-4 lük maç bi WCC mücadelesi için enteresan geldi. İç sahada oynayıp da kaybeden nadir tabiki. Çok fark yok. İnşallah kupa kazanılır. Geri dönüş mümkün. Kafa kafaya. Elerseniz büyük iş yaparsınız hocam.