World Crew Championship 2017/18
-
WORLD CREW CHAMPIONSHIP - WCC 2017/2018
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/21565/wcc-2017-2018-english-only
Bilmeyenler için: WCC, CCL turnuvasının GB tarafından oynatılmadığı için geldi. WCC gayri resmi bir turnuvadır. Bu nedenle, ortak yöneticiler tarafından organize edilmektedir.
Son Şampiyon FURIA.
Tüm ekip savaşlarında her zamanki gibi yürürlükte olan kurallar: öncelikle OSM Kuralları (Battlepedia'da açıklanan istisna hariç) ve skor için! Battlepedia Kuralları geçerlidir.
General Rules
Dostluk maçları yalnızca aynı ekip üyeleri arasında oynanabilir. Bu gibi durumlarda, oyuncuların pozisyonu dışında herhangi bir ceza uygulanmaz. Karşı rakibe atılan her dostluk maçı - her biri 100 puan.
4 eğitim kampı ve 6 gizli eğitim verilir. Ekstra Eğitim Kampları (TC) her biri -300 puan eder.
Aynı ekip üyeleri arasındaki transferler Battlepedia kurallarına uymak zorundadır.
Registration Information:
- Period: 05/09/2017 at 20/09/2017
- Kriterler:
a) Ekip 30 Eylül'e kadar en az 6 aylık bir yaratılış süresi olmalıdır;
b) Ekibin seviyesi 3 ya da daha yüksek olmalıdır;
c) Ekip, ana hesaptaki 500 oyunla en az 5 yönetici sahibi olmalı ve oyunda aktif olmalıdır;
d) Ekibin, konularda İngilizce konuşabilen bir kaptanı olması gerekir.- Başlangıç Tarihi: 27/09/2017
Not: Sadece kayıt döneminden sonra bu baskıda kaç gruba sahip olacağımızı size bildireceğiz. Turnuvanın daha iyi planlanması ve organizasyonu için mürettebat ve grup sayısının dengelenmesi için bazı ekipler çıkarılabilir.
=> Kayıt için aşağıdaki şablonu kullanın:
Name Crew: The Best of Turkey
Date of creation: 13/11/2012
Level: 9
5 Managers with more than 500 games and assets: mrtgll33, yaylaronie, Hestera, F.S.M.0.13, numanvural and more.Sorunuz varsa, bize ulaşın: @Adilmo-Rocha ve /veya Murat @mrtgll33
Ve eğlence başlasın!
-
Katılmak isteyen ekiplerimiz, Fransız Forumuna dahil olmaları gereklidir.
Başvuruları oradan yapmanız gerekecek.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/21565/wcc-2017-2018-english-only
Turnuva sistemi olarak CCL şeklinde olacaktır.
-
katılacak tüm ekiplere şimdiden başarılar dilerim
-
Tüm ekiplere canı gönülden başarılar dilerim.
-
@sultangazililer1 Bütün ekiplerin ilgi alakası var, kaliteli olacak inşallah. Ee bizim Türk ekipleri de olmasa olmaz bence.
Zaten yoğun ilgi alaka üzerine düzenleme kararı aldık.
-
Harhangi bir ödül falan var mı Turnuva Sonunda
-
Karadeniz İmparatorluğu olarak biz de başvurumuzu yaptık
tüm Türk ekiplerimize şimdiden başarılar, güzel sonuçlar alırız İnşallah
-
@cassano90 dün bitti Mücahit
-
@gs_metecan hay şansıma ya valla normalde sürekli girip takip ediyorum ama birkaç gündür bakamıyordum forumlara
-
Turnuvaya katilan ekiplerimize basarilar diliyorum
-
@saniyeyılmaz turnuva ikinci planda kardeşim sana birşey olmasın
-
Katılan ekiplerimize SEVDAMIZ FUTBOL ekibi olarak başarılar diliyoruz..:flag_tr: