Bu oyunda böyle bir saçmalık olabilir mi ? Herkes baksın?
-
Şuanda AC MILAN takımını yönetiyorum.2. sıradayım ve bir üstümdeki Fiorentına kulubü ile aramda 2 puan fark var.Benden sonra ligdeki en pahalı takımla aramda 300 milyon fark var.Meseleye geçiyorum.
bu resımdekı kadro benım takımım.oyuncuların formunun hepsı had safada .
Buda bugün berabere kaldığım takım ve oyuncu sevıyelerı form durumu.(hepsını alamadım en ıyı oyuncularını aldım)Sonuç olarak ise berabere kaldık.Çok sacma bir durum ve ne hikmetse benim oynadıgım son son 4 maç taktık degıstırmeme ragmen ufak farklarla bitti.
Ya bu oyundan kaynaklı sistemde bir problem var yada bunu bırı kafasına gore skor belırlıyor.Bu kadar kaliteli bir kadro ile bu takımla berabere kalma durumum yok yanı.Bu oyunda oyuncu sevıyesı ve formuna göre kazanılıyorsa bu skoru benım farkla almam lazım.Bir kişide çıkıp desin kardeşim futbol bu herşey olabilir diye ozaman .Bir başka sacmalıga gececegım.
Burdada DRAXLER rakıbının ayagını kırmaktan kırmızı kart goruyor.Maç sonunda rakıp takımın kadrosuna bakıyorum ayağı kırılan bir oyuncunun sakat olması gerekir.Adamlar sakatsız tam kadro duruyorlar.Benım oyuncum boşu boşuna bi maç cezalı duruma düştü.Şuan lig bitiyor ve kıytırık bi takım birinci sırada . Şu mactan sonra saten şansım kalmadı .Lig bitsin oyunu bırakacağım. -
Merhaba @bhdr42
Tabiki de kadro ve kondisyon en büyük etken ama tamamen bir etken degl taktik de bunların tamamlayıcısıdır, ''Bu oyunda oyuncu sevıyesı ve formuna göre kazanılıyorsa'' demek en büyük yanlış olur cnki almanız gereken bir maçı alamamissaniz bu saçmalık değil aksine kullandiginiz taktiginizi gözden geçirmeniz gerekiyor demektir. Kadrom ve kondisyonum iyi ben bu maçı nasıl alamam diye düşünürseniz eğer bu şekilde hüsrana uğramanız normal. Tabi şans faktörünü de unutmamak gerekir. Gerçek hayattaki futbolu düşünün ligin en pahalı kadrosu olan takımi ligin en düşük bütçeli takımına bile yenilebiliyor işte burda devreye oyun sistemi, taktik ve futbol şansı devreye giriyor. Bu saydıklarımın hepsinde başarılı iseniz zaten kazanmamaniz mümkün değil.
-
ayni taktikle 5 farkla yiktim bu takimi ayrica diyorsun ya guclu takimlar bile yikiliyor diye orda bidakika.Benim takimim kasadaki parayla 830 milyon dolar,chivu 70 kusur...Yani bu real madridin goztepeye liderlige gecmeye bir puan kalmis ligin bitimine 2 mac kalmis real madrid berabere kaliyor aklin aliyormu??hakliyim kabullen.nickim bhdr42 bak lige hak vercen bana
-
@bhdr42 bakın burda sizin haklı olup olmadığınızı konuşmuyoruz ki. Bu sonuçta bir oyun motoru burada bize yetkililer gerçek hayattaki futbola yakın bir oyun motoru saglamaya çalışıyorlar ve sonuçta sanal bir menajerlik oyunu, çok klişe biliyorum ama bu gibi şeyler futbolda var burda benm amacım sizi oyundan koparmamak adına birakmamaniz adına size yardımcı olmak.
-
beni oyundan koparmamak istiyorsan benim o ligi 1. bitirmem lazim aksi halde emegime yazik olur,kolay degil 200 300 liralik takimi 830 liraya kadar getirmek adama koyuyor.2010 yilinda oynarken ilk yuzdeydim ugrastigimin karsiligini aliyordum simdi oyunun skorunu hangi aritmetige gore ayarladilarsa oturtamamislar..
-
Merhaba @bhdr42
Futbol bu oyun bu, her skor olabilir. 100M kadronuz üstün diye (örnek olarak söylüyorum) illa kazanacaksınız diye bi kural yok.
Diğer kırmızı kart konusu ise, çeviri hatası olarak kaynaklanmış olabilir. Bunu araştıracağız. Haklısınız.