Oyuncu satamıyorum !!!
-
Arkadaşlarla ingiltere ligi kurduk, moderatör benim ve man cityi aldım.ilk hazırlık günlerinde 4 oyuncu satabildim ancak şu an ligin 3. haftası ve 5 gündür 1 tane bile oyuncu satamadım.forumu inceledim bütün sorulara şans faktörü cevabı verilmiş ama bu şanstan öte.millet cayır cayır oyuncu satıyor.fiyatları da sona dayamıyorum lütfen yardım edin 5 gün çok uzun bir süre.
-
Merhaba @sir-assaidi
Memnun kalmasanızda cevaplarımız aynı olacak maalesef.
Transferler şans faktörüne dayalıdır, ayrıca değeri yüksek oyuncuların satılması ekstra zaman alır; hatta satılmayabilir.
Man City dediğimiz klüp 2-3 futbolcu dışında ortalama oyuncu değeri 20M olan bir takım. Bu takımdan bir oyuncu max fiyattan veya kar amaçlı olarak dahi satılsa 35-50M arasında listeye konuluyor. Bu meblağda oyuncuların satılma olasılığı haliyle daha çok düşer.
Lige başlarken Burnley, Leicester, Stoke ve Watford gibi takımlar tabiki çatır çatır satabilir çünkü 5-15M arasında bir havuzda oluyorlar. Onların sattığı 4 oyuncu sizin sattığınız 1 oyuncuyla eş değer olur çoğu zaman.
Bunlar sadece örnek, başka bir büyük takım aynı günde 3-4 yüksek değerde oyuncu da satabilir. Bunlar tamamen şans ile bağlantılıdır.
Umarım yeterlidir.
İyi oyunlar.