Antrenman Gelişimi - Maksimum Transfer Fiyatı
-
Antrenman gelişimi nedir? Koyu mavi, açık mavi ne anlama geliyor? Antrenmana sokarken hangisini dikkate alıyoruz? Günde birden fazla antrenmana sokmayın yazıyor. Sokarsak ne olur?
Bilgisayara oyuncu satarken fiyatı en fazla kaç yapabiliyoruz? Ben iki katına sattım da hep daha fazlası olur mu? Maksimuma çeksek de satılıyor mu? -
Merhaba @lord-bloodraven
Antrenman gelişimi nedir ? Bu soruyu sadece soru sormak olsun diye varsaydığımdan antrenman gelişiminin ne olduğunu kendinizin araştırmasını talep ediyorum
Koyu mavi oyuncu antrenmanda geliştikten sonra diğer seviyeye ulaşmak için ki aradaki gelişimdir örneğin 75 %40 gibi .
Açık mavi ise oyuncunun 8 saatlik antrenman sonrasında gelişeceği kısımı belirtir. Bu oyuncunun yaşı , oyuncunun gücü ve sizin antrenman sahanızın seviyesine göre değişkenlik gösterebilir. Belli bir seviyeden sonra oyuncular daha az gelişir ve bir oyuncuyu günde üst üste antrenmana alırsanız diğer oyuncuya kıyasla daha az gelişme katedecektir. Eğer şansınız varsa oyuncunuz 8 saatlik tek antrenman sonunda %100 gelişme bile gösterebilir.
Bilgisayar oyuncuları alırken belli bir fiyat belirlemez. Bu tamamen şanstan ibarettir. Bir oyuncuyu maximum 2,5 katına kadar satabilirsiniz fakat bunu bilgisayar kesin alacak diye birşey yok. İşte burada osm motoru ve şans faktörü devreye giriyor.