FIFA 18


 • Jaja hij is weer uit, vroeger stonden hier weken van te voren al topics over op de fora met verwachtte ratings en nieuwe spelvarianten.

  Hij is sinds vannacht uit, wie heeft hem al binnen, wat is het enige verschil met FIFA 17 t.o.v. gameplay?

  Bestaan er nog steeds OSM leagues voor FIFA 18?

  Ohja, interesse in FIFA 18, maar heb je er om welke reden dan ook geen budget voor, maar kan je wel een competitie aanmaken op OSM, maak dan kans op het spel FIFA18 ;-)


 • Krijg hem vandaag binnen, vanavond toernooitje met wat vrienden. 2v2. Ratings boeit mij niet zoveel heb meer interesse voor potential to be special. Is de eerste die ik weer haal sinds 15


 • De gameplay is nóg slomer gemaakt, waardoor de game nog saaier is. Sinds FIFA 13 is het enige wat EA kan verzinnen om te vernieuwen het spel trager maken, ik sla wederom over. Vanaf FIFA 16 ben ik al afgehaakt


 • @suiz-luárez_nl Dus jij bent een pace noob en je favoriete spelers zijn Emenike, Martins, Musa en Ibarbo.


 • @tomruitenbeek_nl Jij vindt Mbappé ook een pacenoob zeker? Echt treurig dat ie gewoon zomaar langs die Bayern-verdedigers afrende steeds


 • @suiz-luárez_nl Je begrijpt wat ik bedoel toch :P Over het algemeen vind ik het alleen maar beter. Nu gaan mensen tenminste voetballen in FIFA i.p.v. rennen.


 • @tomruitenbeek_nl De gameplay is trager geworden, daarmee bedoel ik: de handelingssnelheid van spelers is heel traag, het duurt een uur om een bal aan te nemen en weg te draaien, de tegenstander heeft alle tijd om te anticiperen op je bewegingen omdat alles zo vreselijk lang duurt. Ik hoef niet met Esswein langs iedereen te rennen, dat bedoel ik niet met snelle gameplay.


 • @suiz-luárez_nl Aha, op die fiets. Ik ga het volgende week merken. Heb zelf geen PS4 o.i.d. maar er is dan een fifa toernooi in de kroeg hier. Iemand teamsuggesties? Ik denk Man United, uiteraard met Ibra en vind Valencia heel ziek nu rechtsback


 • @suiz-luárez_nl Ik meende juist dat aanvallen weer beter zouden moeten verlopen


 • Ik vind hem heerlijk spelen hoor, focus ligt inderdaad meer op het passen nu, prima. Meteen bij de eerste poging gekwalificeerd voor Weekend League, hopelijk een voorbode voor de rest van het jaar :p


 • @hap-slik-weg_nl verdedigen is juist kkut geworden zwaar hinderlijk duurt weer 2 maanden voordat t speelbaar is ook nog niks uit packs of sbc gehaald manman


 • Nog kunnen profiteren van het feit dat ik mijn console niet op internet heb aangesloten. Dus carrière gestart met Arsenal: M'bappe, de Ligt, Kluivert, Dolberg, Grimaldo, Sarr, Renato Sanches, Heinrichs, Sautes, Lafont en Barco gehaald.


 • @tomruitenbeek_nl Altijd Bilbao. Aduriz is dodelijk in de 4-2-3-1 opstelling en dan voorzetten geven met Muniain en Williams.


 • @your_worst_nightmare_nl Hoe zit het met van afstand schieten? Dat passen klinkt wel goed moet ik zeggen


 • @z-man_nl Bij toernooitje dat ik vrijdag had vlogen er soms ballen in van 25 meter, maar vooral random had ik het idee. Als je een mannetje hebt die goed van afstand kan schieten gaat het best aardig.


 • Vorige week dinsdag Fifa 18 Ronaldo Edition gehaald met PS4 Pro 1TB. Vanmiddag maar eens aansluiten. Hopelijk bevalt het. Al 4/5 jaar geen Fifa meer gespeeld.


 • Ik speel nog weleens FIFA13


 • @z-man_nl said in FIFA 18:

  @tomruitenbeek_nl Altijd Bilbao. Aduriz is dodelijk in de 4-2-3-1 opstelling en dan voorzetten geven met Muniain en Williams.

  Ik moet tegen Real, Barca, City, etc... Haha


 • Zelf had ik hem ook vrijdag in huis, Special Ajax Edition (lees alleen hardcover van Ajax).

  Opvallendste punt is inderdaad dat de handelingssnelheid realistischer trager is geworden, passen ook niet meer 100% vanzelf aankomen, het verdedigen met O(PS4) een 'schouderduw' ook niet meer direct succes heeft.
  Al merk je nog wel dat als je een snelle speler heb toch de verdediging makkelijk zoek kan spelen.

  Het onderhandelen bij transfers in carriere is voor het eerst sinds lange tijd weer aangepakt en maakt het realistischer. Groot pluspunt daarnaast is dat je ook direct kan onderhandelen en niet 2dagen tot 1 week op reactie hoef te wachten zoals vroeger.

  Pluspunt 3 bij transfers : Je kan ook bij de transferperiode al onderhandelen met spelers en club, hierdoor kan je makkelijk anticiperen met je huidige budget.

  The Journey, 1e hoofdstuk even uitgespeeld, leuk voor erbij naast carriere/online/fut.

  Zelf speel ik nauwelijks FUT, al had ik wel gelijk Locadia ToTW 81 in het eerste pakket ontvangen...Iemand die die over wilt nemen, Locadia in TotW is toch vrij zeldzaam haha.

  Tip om toptalenten te scouten en potentieel van spelers te vinden in carriere , via sofifa.com ;-)

  Barco, Martinez groeien vrij snel net als de halve Ajax selectie.


Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.