Vriend uitgenodigd via WhatsApp, wel manager met club, maar geen account

 • Dutch Users

  Hoi,

  Ik heb een vriend uitgenodigd via WhatsApp, hij heeft toen een Manager naam gekozen (Boudewinho) en een club bij mij in de competitie. Nu bij het opstarten van OSM moet hij weer opnieuw inloggen maar hij heeft blijkbaar geen account want hij heeft naar eigen weet nooit een email adres moeten invullen. OSM herkent hem wel als Boudewinho, hij kan zelfs (oningelogd dus) een andere club kiezen.

  Hoe kunnen we dit oplossen en erachter gekomen aan welke email Boudewinho is gelinkt ? Hij zou graag met z'n eerst gekozen club (ADO) de competitie willen spelen.

  Groet,
  TottiFrutti


 • Je kunt hiervoor het beste een mail sturen naar NL.support@onlinesoccermanager.com. Leg je situatie uit en vermeld je managernaam. De Support Staff kan je dan verder helpen.

  Ze mogen hier trouwens wel wat aan gaan doen... zulke problemen komen vaker voor volgensmij.

 • Moderator NL

  @tottifrutti_nl

  Er is nog geen e-mailadres aan zijn account gelinkt, omdat hij dat nog niet zelf had gedaan. In principe kan je OSM spelen zonder dat er een e-mailadres aan het account gekoppeld is, maar je kan dan alleen geen spelers transfereren.

  Hij kan eventueel proberen om via de Facebook knop in te loggen. Misschien dat hij dan wel bij zijn account uit komt. Zo niet, dan zal hij inderdaad een mail moeten sturen naar het e-mailadres dat in de post van tomruitenbeek vermeld staat en zijn situatie uitleggen + managernaam vermelden.

  Mocht het wel lukken om via de Facebook knop op zijn account te komen, kan hij daarna op zijn managernaam tikken op de homepage van de OSM app. Daar kan hij dan zijn e-mailadres invullen.

 • Dutch Users

  Dank beiden. Gisteren heb ik een mailtje gestuurd, maar Boudewinho gaat dat zelf ook nog even proberen - hem zullen ze eerder helpen gok ik, het gaat immers om z'n eigen account

 • Moderator NL

  @tottifrutti_nl

  Het gaat inderdaad om zijn account, dus hij zal zelf een mail moeten sturen.

 • Moderator NL

  Aangezien dit alleen door de Support Staff behandeld kan worden via de support mail, zal ik dit topic sluiten.