Geen voorbereidingsdagen


 • Op mijn HA startte ik gisteren mijn comp doorlopen. Het is een open competitie. Normaal gezien voorbereidingsdagen, echter is mijn competitie gewoon vandaag al begonnen met speeldag 1. Is er ergens iets misgelopen bij OSM met instellingen?

 • Moderator NL

  @killing-spread_nl Dit is vreemd. Had je in jouw vorige competitie hier ook last van of heb je toen wel een voorbereiding gehad?


 • @maricja_nl Toen heb ik wel een voorbereiding gehad.


 • @maricja_nl Competitie loopt al door sinds begin 2015 en nog nooit eerder heb ik dit probleem voor gehad.


 • Geen voorbereiding hebben we ook gehad in onze crew competitie 4 dagen geleden gestart
  Meteen wedstrijd en geen voorbereidings dagen maar dat was niet zo ingesteld

  offtopic: voor de zoveelste x kan ik ook weer niet mijn competitie verlengen en heb weer alles geprobeerd maar krijg altijd "We kunnen je competitie niet starten omdat je competitie niet privé kan zijn als je deze tools hebt uitgeschakeld."
  Ik geef het maar op en ga met 1 account nog crewcompetitie spelen totdat die coins op zijn en dan lekker verder op Top Eleven waar ik al een anderhalf jaar GRATIS kan spelen en WEL vooruitgang boek

 • Moderator NL

  @killing-spread_nl @goldmemberX_NL

  Er bleek een bug te zitten die ervoor zorgde dat je geen voorbereidingsdagen kreeg, ook al stelde je die wel in. Deze bug zou nu gefixt moeten zijn. Bij het nieuwe seizoen zou je deze dus wel moeten krijgen als je ze instelt.

  @goldmemberX_NL Wat betreft het niet kunnen instellen van de competitie kan je het beste even een eigen topic aanmaken en screenshots sturen van hoe je alle instellingen zou willen hebben, welk land je wilt spelen en welk team jij wilt managen. Gamebasics kan deze instellingen dan handmatig activeren. Geef ook aan om welk slot het gaat.

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.