Oyundan soğutan şeyler
-
-
oyunun destek kısmı sürekli otomatik mesajlar atıyor. Destek kısmında gerçek kişiler olsa ve sorun çözse. Ayrıca Türkçe konuşabilsek.
-
oyunda amaç nedir ? Sağlam kadro, güzel taktikler, oyuncuların kondisyonu morali yüksek olsun vs.
1.3 milyarlık kadro kuruyorum, anlatımın devamındaki Erman hoca taktiğe bayılıyor, kondisyon koyu yeşil olanı bile nerdeyse oynatmıyorum ama şanssızlık şanssızlık diyip iyi oynadığım maçları kaybettiriyorlar. Yok derbi Yok tarihi skorlar bilmem ne diye bir otomatik yazı atılıyor.
Oyuncu satmayan antrenman yapmayan kondisyonları bordo olan adamlar "şansla" maç kazanıyor her gün girdiğim halde "şanssızlık" bilmem ne maç kaybediyorum.
Futbol şansla güzel okey de maden her şeyi "şans" belirliyor kadro önemsiz taktik önemsiz kondisyon önemsiz, o zaman biz niye uğraşıyoruz? Yeni başladım ilk sezonum bu "şans" yüzünden verdiğim emeğe yazık, harcadığım zamana yazık, harcadığım paraya yazık.
-
-
1- Oyunun destek kısmından cevap veren biz destek ekibiyiz ve otomatik mesaj atmıyoruz sizin gibi canlı kanlı insanlarız
2- Oyundaki amacı çözemediyseniz demekki daha yeni kullanıcısınız. Online sohbetlerden diğer menajerler ile irtibata geçerek ekip savaşları gibi aktiviteler ile ilgili bilgi alabilirsiniz.Diğer sorunlarınıza kaba taslak olarak futbol tamamen şans oyunu demek yanlış olur siz konuyu yanlış anlamışsınız . Oyuncu kadrosu , kondisyon, taktik bunların hepsi önemli etken eğer siz yorgun bir takıma veya kadrosu sizden düşük bir menajere kaybediyorsanız taktiğinizi gözden geçirin . Oyuncuların diziliş yerleri bile bu konuda büyük bir rol oynar . Kısaca sizin o maçı kazanmanız için birçok faktör var siz simülasyon öncesi bütün bu faktörleri göz önünden geçirerek takımınızı maça ayarlarsanız maçın size dönme ihtimali çok yüksek . Şans faktöründen bahsederken burada devreye girebilir rakipten çokça şut çekmiş olabilir ama berabere kalmış olabilir siniz . Taktik bilgisi bu konuda çok önemlidir ve her taktik herkesi yenemez.
Not : Erman hocaya bu kadar takılmayın
İyi oyunlar dileriz