Kaşif süresi
-
Bildiğiniz gibi kaşifi yolladıktan sonra 15 saat sonra bize belirtiğimiz özelliklerden ya da onlara yakın 3 oyuncu getiriyor buraya kadar bir sıkıntı yok bence kaşif oyuncularının süresi olan 6 saat kalkmalı onlar kaşif yerinde kalmalı bence sonuçta onları kaşifmişiz 6 saatlik sürede paramız olmadığı için alamadığımız falan oluyor diğerlerini bence kaşiflenen oyuncular kaşif yerinde bir daha gitmemek üzere kalmalı
-
@Legend-Of-Galatasaray gelen oyuncuların gitmediğini gitmeyeceğini düşünecek olursak transfer listesinin ne mantığı kaldi o zaman ? Gelen oyuncular gitmezse her kes sürekli kaşif atarak kendine özgh ve sadece kendinin görebileceği bir transfer listesi olur buda olumsuz bir durum yaratır rekabette
-
@SEXAFONN said in Kaşif süresi:
i gitmeyeceğini düşünecek olursak transfer listesinin ne mantığı kaldi o zaman ? Gelen oyuncular gitmezse
kaşif 15 coin olduğu için her gelen oyuncuyu alma gibi bir durum olmaz rekabet bu yüzden açılmaz aksine transfer listesinden almayıp ordan alanlar için diğer takımlar da listeden alabilecek
-
@Legend-Of-Galatasaray belki savaşlarla çok iç içe degilsinizdir savaslarda deli gibi coinsler harcanıyor bireysel oynayan menajerlerden çok bu savas ortamına olumsuz yansır size söyle bir öneride bulunayım kaşifi gönderin gündüz 12 de açın kaşifi son simülasyona kadar oyuncular bekler aksi bir durum yukarıda belirttiğim gibi mümkün görünmez ben coins alamam kasif kullanamam ama b kişisi kullanır her an oyuncularda elinin altındaysa kadrosu daha hızlı gelişir ben ayak uyduramam ona bu durumda
-
Kesinlikle olumsuz. Paran yoksa kaşifi açmayacaksın. Ne zaman ki paran var kaşifi açarsın ve getirilen oyunculardan alımını yaparsın.
-
@Bayram-Karakuş Bende diyorum ki o saat yerine maç similasyonu geçince olsun saat sınırı olmasın.
-
@Sultangazililer1 kaşifte gelen oyuncu bana maç saatinden önce lazımdir belkide saat sınırı olması iyi