Ekipler Güncellemesi
-
@bayram-karakuş said in Ekipler Güncellemesi:
Galip bey merhaba
Bir çok menajerin yeni gelecek olan ekipler güncellemesini dört gözle ve sabırsızlıkla beklediğini tahmin edebiliyorum.
Yeni gelecek olan ekipler güncellemesinde ekip kurmak isteyenler için ekip konusunda pek fazla bilgisi olmayan ve bu konularda ön bilgi de olsa menajerleri bilgilendirme amacıyla ekip nedir, ne işe yarar, ekip savaşları nedir, ekip savaşlarında stratejiler nasıl olmalıdır vb. gibi birtakım önbilgilerin olacağı bir sistem GB nezdinde düşünülüyormu?
Güncelleme yayinlandiginda https://tr.onlinesoccermanager.com/updates web sayfasinda (veya Ekipler için yapilmis baska özel bir sayfada) Ekipler ile ilgili daha fazla bilgi paylasacagiz. Uygulamanin içinde de bu web siteye yönledirebiliriz kullanicilari.
@di̇ço55 said in Ekipler Güncellemesi:
@galipcaliskan1907 Ekibe giriş yapan ayrılan menajerlerin eskisi gibi giriş cıkış tarihleri olması gerektigini düsünüyorum . Ayrıca yeni güncellemede ekip ismi degistirmeye sistem izin vermiyor buda geri gelebilir
Bu tarihleri nerde ve nasil görmek isterdin?
Mesela örnegin bu sekilde Sohbetin içindeki etkinligin yanina tarihi belirtsek nasil olur:
Isim degistirme imkanin geri dönüp dönmeyecegini bilemiyorum.
-
@galipcaliskan1907 Bu verdiğiniz örnekte sadece ekiptekiler görebiliyor.Benim demek istediğim eskisi gibi herkesin görebileceği bir sistem ayrıca ekip sohbet kısmına düşen mesaj ekiptekilere bildirim olarak giderse daha iyi olur gibi geldi bana
-
@galipcaliskan1907 said in Ekipler Güncellemesi:
Vermiş olduğunuz bu sayfaya osm kullanıcıları rahat bir şekilde nasıl ulaşıyor yada nasıl ulaşacak? Yada bu adresteki sayfaya ulaşmak için link adresini not almak mı gerekiyor? Not almak gerekiyorsa yeni bir kullanıcı oyunu zaten tam anlamıyla bilemediği için ve bu adresten de bihaber olduğundan nasıl ulaşacak bu sayfaya?
-
Galip bey merhaba
Bir çok menajerin yeni gelecek olan ekipler güncellemesini dört gözle ve sabırsızlıkla beklediğini tahmin edebiliyorum.
Yeni gelecek olan ekipler güncellemesinde ekip kurmak isteyenler için ekip konusunda pek fazla bilgisi olmayan ve bu konularda ön bilgi de olsa menajerleri bilgilendirme amacıyla ekip nedir, ne işe yarar, ekip savaşları nedir, ekip savaşlarında stratejiler nasıl olmalıdır vb. gibi birtakım önbilgilerin olacağı bir sistem GB nezdinde düşünülüyormu?
Yeni güncelleme sonrası Türk ekiplerinin sayısının artış gösterdiğini düşünüyorum.(Zaten fazlaydı) Ancak aktif şekilde savaşan ekip sayımız az..Bunun sebebini de ekip savaşları konusunda detaylı bilgiye sahip olmadıklarını yada bu konuda yeterli derecede bilgi verilmediğini düşünüyorum...Ekip savaşları güncellemesi sonrasındada savaşan ekip sayımızın artacağını ancak başarılı olmak için detaylı bilgiye sahip olmaları için ekip savaşları, stratejileri, ekip çalışması konusunda detaylı bir dökümanın bulunmasının bende gerekli olduğunu düşünüyorum.Güncelleme ile beraber bununda çalışmaları yapılırsa iyi olacağı kanaatindeyim.
İyi bir konuya değinilmiş.
@GalipCaliskan1907 güncellemede bi hayli gecikti..Ekip olarak daha etkin duruma geçmek için güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz..Size kolay gelsin..İyi çalışmalar.
-
Vermiş olduğunuz bu sayfaya osm kullanıcıları rahat bir şekilde nasıl ulaşıyor yada nasıl ulaşacak? Yada bu adresteki sayfaya ulaşmak için link adresini not almak mı gerekiyor? Not almak gerekiyorsa yeni bir kullanıcı oyunu zaten tam anlamıyla bilemediği için ve bu adresten de bihaber olduğundan nasıl ulaşacak bu sayfaya?
Ekipler güncellemesi geldiginde kullancilara oyun içinde bunu duyuran bir ekran olacak. Oradaki mesajin içinde bu link de dahil olacak
-
@gs_metecan Buna yeterince kisi gerek duyarsa neden olmasin.
Sagolasin, sizin tepkilerinizi bende çok merak ediyorum. Çok az kaldi! :slight_smile:
-
Sagolasin, sizin tepkilerinizi bende çok merak ediyorum. Çok az kaldi! :slight_smile:
Valla benim en büyük beklentim şu yönde Galip bey..3 yıla yakın ekip yönettim.20 ye yakın savaşlara katıldım..Ekibimi turnuvalara da dahil ettim..Ve çeşitli dostluk savaşlarında mücadele ettik...
Bu süre zarfında çeşitli sorunlarla karşılaştım..Biri çıktı dedi ki; biz bu savaşlara katılıyoruz..Bir sürü coins harcıyoruz..Sonunda şampiyon olsak ta elimize ne geçecek hiç...Ben ekipte harcayacağım coinsi bireysel olarak kendi kariyerim için harcarım daha iyi diyerek ekipten soğuyan arkadaşlara rastladım..Artık bir sürü savaş yaparak savaşlardan sıkılan ve ekipten soğuyan arkadaşlara rastladım..Çünkü boş savaşlar bi yerden sonra bir çok kişiyi sıkıyor..Ekibe alım için birine yazıyorsun..Ekibe girince benim ne kârım olacak diye bi soru sorulduğunda o kişiye ikna edici bi cevap veremiyorsun...Güncelleme bu sorunları ortadan kaldırabilmeli mesela..
Ekipler sıralaması savaşlara göre olacaksa; ilk 3 sırada yada 5 bilemem artık bulunan ekiplere aylık periyotlar halinde coins ödülü verilebilir..Sonuçta gerçekten başarılı olan ve emek harcayan ekip üyeleri bunu hakediyor diye düşünüyorum. Bir ekip zaten bir savaşta bihayli coins harcıyor..GB bu konuda olumsuz bir görüşe sahipse bi şekilde ikna edilmeli diye düşünüyorum.
-Savaşlar resmiyete dönecekse
-Ekipler sıralaması savaşlara göre olacaksa
-Başarılı bir ekip karşılığını alacaksaTabiki olumsuz bir yorumda bulunacak durumumuz yok..Ama yetersiz bi güncellemeyide şahsen ben eleştiririm. Bu da bizim doğal hakkımızdır. Umarım yeterli seviyede yada beklediğimin üstünde bi çalışma olur bu kez..
-
@gs_metecan said in Ekipler Güncellemesi:
Valla benim en büyük beklentim şu yönde Galip bey..3 yıla yakın ekip yönettim.20 ye yakın savaşlara katıldım..Ekibimi turnuvalara da dahil ettim..Ve çeşitli dostluk savaşlarında mücadele ettik...
Bu süre zarfında çeşitli sorunlarla karşılaştım..Biri çıktı dedi ki; biz bu savaşlara katılıyoruz..Bir sürü coins harcıyoruz..Sonunda şampiyon olsak ta elimize ne geçecek hiç...Ben ekipte harcayacağım coinsi bireysel olarak kendi kariyerim için harcarım daha iyi diyerek ekipten soğuyan arkadaşlara rastladım..Artık bir sürü savaş yaparak savaşlardan sıkılan ve ekipten soğuyan arkadaşlara rastladım..Çünkü boş savaşlar bi yerden sonra bir çok kişiyi sıkıyor..Ekibe alım için birine yazıyorsun..Ekibe girince benim ne kârım olacak diye bi soru sorulduğunda o kişiye ikna edici bi cevap veremiyorsun...Güncelleme bu sorunları ortadan kaldırabilmeli mesela..
Ekipler sıralaması savaşlara göre olacaksa; ilk 3 sırada yada 5 bilemem artık bulunan ekiplere aylık periyotlar halinde coins ödülü verilebilir..Sonuçta gerçekten başarılı olan ve emek harcayan ekip üyeleri bunu hakediyor diye düşünüyorum. Bir ekip zaten bir savaşta bihayli coins harcıyor..GB bu konuda olumsuz bir görüşe sahipse bi şekilde ikna edilmeli diye düşünüyorum.
-Savaşlar resmiyete dönecekse
-Ekipler sıralaması savaşlara göre olacaksa
-Başarılı bir ekip karşılığını alacaksaTabiki olumsuz bir yorumda bulunacak durumumuz yok..Ama yetersiz bi güncellemeyide şahsen ben eleştiririm. Bu da bizim doğal hakkımızdır. Umarım yeterli seviyede yada beklediğimin üstünde bi çalışma olur bu kez..
En çok bc savaşlarda harcanıyor örnek olarak kamp acık olan bir savaşta minumum 500 600 harcıyor bir menajer bunun geri dönüşü olması lazım katılıyorum
-
@gs_metecan Elbette hakkinizdir, elestiri olmazsa gelisim de olmaz :slight_smile:
Ekip siralamasi daha hala yapim asamisinda oldugun için hakkinda per birsey söylemem (ilk güncellemeye de dahil degil zaten). Ama sunu diyebilirim; Ekipler siralamasi Ekip Savaslarina göre olacak evet. Siralama da farkli 'lig'lere bölünecek. Yani Ekibinle küme düsebilir veya bir üst lige çikabilirsin.
Telefon üzerinden oynuyor musun? Bi bakim belki seni Beta'ya ekleyebilirim. Böylece elestirilerini/önerilerini bizlere daha önceden belirtebilirsin
-
@galipcaliskan1907 Aynen..Eleştiri olmazsa gelişimde olmaz..Bizde oyunu en iyi şekilde oynamak için eleştirimizi ve önerimizi seviyeli bi şekilde üslubumuzu bozmadan yapmaya özen gösteriyoruz.
Oyunu zaten telefon üzerinden oynuyorum..Beta için hiç bir zaman başvurum olmadı.
Savaşlara göre ekiplerin küme düşme ve çıkma olayının güzel bir yenilik olacağı kanaatindeyim.İyi iş çıkarmış olursunuz.
Başarılı ekiplere emeğinin karşılığını verme konusunu da dikkate alırsanız sevinirim.
-
@di̇ço55 valla sabırsızlıkla bekliyoruz ama yokk
-
@GalipCaliskan1907 Öncelikle emeğinize sağlık..Güzel bir çalışma olmuş..Yapımcı ekipte bulunanları SEVDAMIZ FUTBOL ekibi olarak tebrik ediyoruz..
Ancak bir sorum olacak..Şu an sistem tamamıyla hazır mı acaba? Klasman/ekip sıralaması vs.
-
Bu ekipler sayfasındaki sohbet kısmı bilgisayardan girince niye açılmıyor ?
-
Bir güncelleme geldi fakat ne oyun yapımcılarından nede destek ekibinden gerekli açıklama bilgilendirme yapılmadı çok ilginç
Amacım eleştiri değil aslında şöyle bir örnek vermek lazım mağazaya yeni ürünler gelmiş fakat bu ürün eskilerinden farkı nedir bilmemiz lazım değil mi Bilmiyorum sadece Türkiye'de mi bu oyun bu kadar acemi şekilde idare ediliyor düşündürücü neyse herkese kolay gelsin.
Şunu da demem lazım yıllardır beklenen güncelleme yapıldı teşekkürler GB -
Çoğu kişiye güncelleme gelmiş bize hala gelmedi.
-
@gs_metecan said in Ekipler Güncellemesi:
@GalipCaliskan1907 Öncelikle emeğinize sağlık..Güzel bir çalışma olmuş..Yapımcı ekipte bulunanları SEVDAMIZ FUTBOL ekibi olarak tebrik ediyoruz..
Ancak bir sorum olacak..Şu an sistem tamamıyla hazır mı acaba? Klasman/ekip sıralaması vs.
Hiçbir sey tamamiyla hazir degil sürekli yenilikler katip gelistirmek istiyoruz. Bu konuda bizlere geri dönüp önerileriniz sunmaya devam etmenizi temenni ediyorum. Begenmenize zevindim
Ama evet, temel olarak Ekip yönetimi, chat, vs hazir. Su an ki önceligimiz Ekip Siralamasini bir an önce oyuna eklemek olacak.
-
@di̇ço55 said in Ekipler Güncellemesi:
Bir güncelleme geldi fakat ne oyun yapımcılarından nede destek ekibinden gerekli açıklama bilgilendirme yapılmadı çok ilginç
Amacım eleştiri değil aslında şöyle bir örnek vermek lazım mağazaya yeni ürünler gelmiş fakat bu ürün eskilerinden farkı nedir bilmemiz lazım değil mi Bilmiyorum sadece Türkiye'de mi bu oyun bu kadar acemi şekilde idare ediliyor düşündürücü neyse herkese kolay gelsin.
Şunu da demem lazım yıllardır beklenen güncelleme yapıldı teşekkürler GBOyun içinde Ekipler güncellemesini açiklayan bir ekran çikmasi lazimdi, bu gelmedi mi? Gelmediyse bunu arastirmam lazim. Yoksa açiklamayi yeterli bulmadin mi?
https://tr.onlinesoccermanager.com/updates burada yazilanlardan hariç ne tür bilgi istedigini söylersen yardimci olabilirim -
@ofmsüperstar Ekipler güncellemesini telefonlarin diline göre açtik. Telefonun Türkçe'ye ayarli olmasi lazim.