onderhoud


 • super praktisch om net voor de simulaties weer aan onderhoud te gaan werken..


 • En dan de wedstrijden wel gewoon laten simuleren..

  Wellicht dat een deel vd spelers hun opstelling pas later op de dag kan/wil doen ivm gebrek aan tijd of om tactische redenen?

  Voor mij is mn seizoen nu echt half verpest.
  Verliespartijtje, spelers niet meer fit, gewoon heel het teammanagement naar de klote zeg maar.

  Was dit te voorkomen? Zo niet, dan gewoon pech gehad. Maar anders is dit echt weer een bizarre keuze ten nadele van de betalende speler. Aardig klaar mee zo.


 • @mikevanderhilst_nl Natuurlijk was dit te voorkomen. Het is overigens niet eens de eerste keer dat dit gebeurd. Al zullen ze bij GB wel zeggen dat ze er niets tegen kunnen doen etc. Terugdraaien kan ook niet en blablablabla. Vraag me af wat ze wel kunnen :p


 • je haalt de woorden uit mn mond. echt exact zoals je t zegt, zo is t, en niet anders. @MikevanderHilst_NL


 • Echt balen Dit! En de andere accounts zijn nog steeds niet gesimuleerd..


 • @jkwadraat_nl said in onderhoud:

  super praktisch om net voor de simulaties weer aan onderhoud te gaan werken..

  Jaa.... Ik denk ook dat ze het onderhoud speciaal om 19.00 uur gepland hebben.... Of zou het een melding zijn wanneer er een storing (per definitie ongepland) is?


 • @alphaqwer_nl ik weet niet wat je nou bijdehand doet, maar gepland of niet gepland, er was onderhoud in de aanloop naar de simulatie, en dat is dus gewoon totaal niet relaxed. punt. daarnaast is er een verschil tussen storingen en onderhoudswerkzaamheden, dus nee, dit was geen ongeplande storing. andere suggesties nog? blijkbaar werk jij voor osm.


 • Voor mij geldt hetzelfde, ik ben woest. Bekerfinale en ik dacht ik train mijn spelers nog een keer en verander mijn tactiek en ga op trainingskamp maar dan is er "werk aan de winkel". Hoe kan je zo zijn?! WAARDELOOS!! WOEST ben ik hierover, ik ben gewoon bestolen door deze domme kut actie, bedankt hoor!

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.