vrienden niet kunnen wissen • Ik heb 2 oude vrienden erin staan bij me vriendenlijst maar allebei zijn hun account verwijderd alleen als ik in me lijst kijk staan ze der nog maar ik kan niet niet verwijderen als ik op hun naam druk staat er dit account is verwijderd maar ze staan nog wel in me lijst vreemd iemand een idee om dit weg te halen uit me account?

  Mvg MGentrenador • Ik heb hetzelfde probleem en ook al eerder aangekaart.
  Het is blijkbaar niet mogelijk om deze te verwijderen. Tenzij na de laatste update dit ondertussen wel mogelijk is • Zou dus iets zijn voor de volgende update iemand die hier wat aan kan doen?


 • Moderator NL

  @mgentrenador_nl @Pondboy_NL

  Het is op dit moment niet mogelijk om managers uit je vriendenlijst te halen van wie het account verwijderd is, dan wel gelockt is. Het staat wel op de planning om dit mogelijk te maken/bug te fixen, maar dit is iets dat een hele lage prioriteit heeft.

  Voorlopig valt daar dus niets aan te doen.


 • Moderator NL

  @MGentrenador_NL @Pondboy_NL

  Even een kleine correctie op mijn bovenstaand bericht:

  Via de iOS app blijkt het wel mogelijk te zijn om deze vrienden te verwijderen. Mocht je een iPhone hebben zou je via die weg die managers kunnen verwijderen.

  Ik heb geen idee of dit via de Android app ook mogelijk is. Mocht je de Android app gebruiken dan kan je eventueel checken of het via de Android app wilt lukken of niet.


Locked