OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@F.S.M.0.13 Kısmetse ekipten 10 kişi ile rekor katılım olacak
-
@mrtgll33 evet bizim ekip baya iyi gidiyor geçen senede 4 kişi katılmıştı türkiyeden toplam katılım 10 kişi olduğunu düşünürsek bu azımsanmayacak bir sayı ama umarım biz türkler olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz sadece katılmakla kalmayıp dünya çapında da başarı sağlarız
-
@F.S.M.0.13 Bu sene Türkiye'den katılım daha çok olacaktır, ekip olarak DŞ 2016 ya 4 kişi gönderdik. Ondan önceki sene 6 kişi gönderdik. Bu sene amacım 10
-
@koyucu6704 OSM Dünya Şampiyonası OSM Staffları tarafından, belirlenen periyotta kazanılmış menajer puanlarını baz alarak oyundaki en iyi menajerler için düzenlenen resmi bir turnuvadır. Değerlendirme periyotunda ve sonrası veya OSM Dünya Şampiyonası süresinde hileciler veya forum cezası almış menajerler turnuvaya katılamaz ve liglerde oynayamaz.
14 Aralık - 31 Mayıs tarihleri arasından Maximum menajer puanı toplamaya çalışmalısınız.
-
Bu turnuvanın sistemi bana göre değişmeli. Belirtilen tarihler arasında hangi hesaplarda daha çok puan toplanmışsa o hesap kaale alınıyor. halbuki 4 hesabın da kaale alınması lazım. Tüm hesapların puan toplamının ortalamasıyla olması lazım diye düşünüyorum. Nedenine gelirsek de sadace 1 hesap baz alınırsa hile ve hurdayla mp kasılabilir, ki dünya genelinde bunu yapan menajerler bir hayli mevcut zaten. 4 hesapla mp kasmak hem çok zor olur hem de 1 hesaba nazaran daha da riskli olur.
-
Flood için kusura bakmayın
1 hesaba rağmen daha da riskli olur cümlemde; hile ve hurdayla mp kasanların 1 hesapla yakalanmalarıyla 4 hesapla yakalanmaları arasındaki derece yüzdesi olarak kastetttim -
@Bayram-Karakuş hileleri tespit edip gerekli cezaları uygulamak yönetici arkadaşlarımızın görevidir böyle bir teşebbüs şüphesiyle olaya yaklaşırsak sağlıklı düşünemeyiz .biz ekip üyeleri olarak ana hesap dışındaki hesaplarımızı diğer turnuva ve savaşlara ayırdığımızdan mp kasmak gibi bir durum söz konusu olamaz.bunu yapabilmek için belirtilen tarihlerinde tüm ekip üyelerinin diğer turnuvalardan feragat etmesi gerekir.
-
@F.S.M.0.13 bu turnuvaya şimdiye kadar katılmış olan menajerlere bakılırsa yüzde olarak çoğunun ekip üyesi olduğu görülmektedir. Dolayısıyla "belirtilen tarihlerinde tüm ekip üyelerinin diğer turnuvalardan feragat etmesi gerekir" cümlesini sadece bahaneden ibaret olarak görüyorum.
-
@Bayram-Karakuş senin bahsettiğin sistemde ekip üyesi olmayan kişiler daha şanslı görünür çünkü herhangi bir savaşa zaman ayırmayacağı için tüm zamanını diğer hesaplarını ayırır bu durumda mp kasması daha kolay olur mesela şuan kendimden bahsedecek olursam ana hesap dışındaki 3 hesabım ekibim adına mücadele ettiğim liglerde mejgul durumda peki bu durumda benim gibi olan bir çok menajer arkadaşım nasıl 4 hesaptada mp kasacak ?
-
@F.S.M.0.13 ekip üyeleri en fazla taş çatlasın 2 hesabıyla savaş yada turnuvaya aynı anda katılıyor, ki bu da çok nadir oluyor. Yani geri kalan 3 hesapla da rahatlıkla mp toplayabilirler
-
@Bayram-Karakuş ekipler arasında savaş programları, ekiplerin büyüklüğüne göre değişiklik gösterir bazı ekip vardır 1 savaş alır bazısı vardır aynı anda 3 savaş alır ...!
-
@F.S.M.0.13 ben aynı anda alınan savaş sayısından bahsetmedim Aynı anda bir menajerin ekip savaşlarında kullandığı hesap sayısından bahsettim
-
@Bayram-Karakuş bende sana aynı anda bir menajerin girdiği savaş sayısından bahsettim sonuçta savaşı alan ekip mücadele eden ekip üyesi her durumda biz zararlı çıkacağız ?
-
@F.S.M.0.13 bir menajerin aynı anda 3 savaşa girdiğini bana gösterirmisin lütfen.
-
@Bayram-Karakuş
ana hesap bana ait
2. hesap ekip ligi
3. hesap turnuva,
4. hesap turnuva
hangisinden feragat edelim ?