OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@yahmetkara Listede ismini göremedim ne geldi tam olarak atarmısın
-
@yahmetkara o bütün menajerlere gitti. Takip edilmesi için.
-
benden başka forvetlerden 3 tanesini orta sahada oynatmayı düşünen var mı, yoksa çok mu saçma sizce
-
ayrıca dostluk maçı yapabiliyor musunuz arkadaşlar, 3 kişi benle yapmış ama ben yapmaya çalıştığımda hata veriyor.
-
@YnsKya08 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
Ligler bugün kuruldu bu akşam başlaması gerekmiyormu bizim lig temmuzun 1 de başlıyor 74 saat var diyor bir hata varmı.
hazırlık günü var
-
@MustafaKaya19o5 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
ayrıca dostluk maçı yapabiliyor musunuz arkadaşlar, 3 kişi benle yapmış ama ben yapmaya çalıştığımda hata veriyor.
dostluk macı atabilirsiniz aynı ligdeyiz bu arada
-
@Sultangazililer1 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
@MustafaKaya19o5 said in OSM Dünya Şampiyonası 2017:
dostluk macı atabilirsiniz aynı ligdeyiz bu arada
gördüm kardeşim, başarılar, ikimizde çıkarız inşallah, olmadı en kötü birimiz çıkar umarım.
-
@MustafaKaya19o5 İnsallah hocam başarılar
-
-
Dostluk maçı serbest; 4-5 maçtan sonra oyuncu gelişimi çok düşük.
-
Bugün bir hatadan dolayı akşam saatlerinden sonra hazırlık maçlarında sıkıntı var atılamıyor. Simülasyondan sonra düzelmesi lazım eğer düzelmese yarın sabah GB ofisinde gerekli düzenlemeler yapılıp hata giderilecek.
-
Orta sahada forvet oynatmak mantıklı, aksi taktirde avantaj kaybedersiniz.
-
-
@Sultangazililer1 Ahaha eyvallah
-
Dünya şampiyonası nasıl katılabilir
-
Daha önceleri de davetler gelmiş ama katılmamıştım ilk kez bu heyecanı yaşıyorum katılan 24 arkadaşıma başarılar. Aynı lige düşen Türk menajerlerimiz de umarım bu dezavantajı kırıp beraber çıkarlar. Final turunda görüşmek dileğiyle.
-
insallah bizde katiliriz
-
TOP 3 Managers - En yüksek puan ile katılan 3 Menajer
1st place - @RuiSilenoz :flag_pt: with 57125 manager points.
2nd place - @хуан-гаридо :flag_ru: with 49551 manager points.
3rd place - @yaylaronie :flag_tr: with 49485 manager points.After more than 250 managers that received their WC invitation, we finally got the first 192 who want to be the best manager in OSM!
Last 3 managers that got a place: - En düşük puan ile katılan 3 Menajer
@kyralolobis :flag_fr: with 29913 manager points.
@eldelanterodelgine :flag_es: with 29911 manager points.
@GR4N4T3 :flag_ar: with 29910 manager points.TOP 10 Countries
:flag_it: Italy with 42 managers.
:flag_ro: Romania with 26 managers.
:flag_tr: Turkey with 24 managers.
:flag_es: Spain with 14 managers.
:flag_pt: Portugal with 12 managers.
:flag_ru: Russia with 10 managers.
:flag_sa: Saudi Arabia with 8 managers.
:flag_pl::flag_fr: France and Poland with 7 managers each one.
:flag_eg: Egypt with 6 managers.(I won't post so much about crews. This is an individual competition but RO MANIA is the crew which have more managers in, 9 in total, followed by Lusos, Born in the USSR, The Best of Turkey & ELEMENT Italians do it better, with 8 managers from each one of them!)
-
markezden inciler evde 325 gider gibi biraz kurcalayın beyler başarılar vurduğunuz gol olsun