OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
Kadrolara bakınca 325-424-334 tarzı taktikler daha mantıklı geliyor. Orta saha oyuncu kalitesini bilerek düşük tutmuşlar her zaman olduğu gibi tabi Katılan 24 kardeşimize ikinci tur yolunda başarılar.
-
@Kaiser-Brian-Clough bahsettiğin taktiklerle fena açık veriliyor
diziliş futbolculara uymuyorsa oyuncuları dizilişe uydururuz -
beyler nasil katilacaz
-
@BraveHerooo size atılan mesaj bilgilendirme mesajıydı dünya kupasına davetle grilmiyor aralık 2016 mayıs 2017 arası en fazla menajer puanı toplayan 192 menajer girebiliyor zaten girecekler belli oldu ligler başladı
-
@Kaiser-Brian-Clough başlangıç olarak 523 en ideali gibi duruyor en azından yenilmemek için. Sonrasında tüm maçları takip edip diğer menajerlerin hangi dizilişi uygulayarak, kimi nerede oynatarak başarılı sonuçlar aldığına göz gezdirip taktikte değişikliğe gidilebilir.
-
@Sir-Umut-Birdal 523 ne alaka kardeşim ? Defanslar tırt 523 oynayan menajer direk elensin daha iyi, bu turnuva yanıltma işi kadrolar hep fake amaçlı böyle. neden çünkü menajerlerin kadro reaksiyonları ne kadar diziliş ve sistemle doğru orantılıysa şansları o kadar çok olur. 523-334-424 ile daha başarı yapan görmedim olacağınıda sanmıyorum
-
@Sultangazililer1 Oyna oyna
-
@Sir-Umut-Birdal 523 biraz ters olabilir Umutcum. Mourinho'nun otobüsünden beter olabilir
-
-
Arkadaşlar şampiyonayı takip edebilme şansımız var mı?
-
Bu akşam WC şampiyonası başlıyor. Şampiyonada olan tüm menajerlerimize başarılar diliyorum . Vurduğumuz gol olsun
-
başarılar arkadaşlar
-
Bu akşamki ilk maçlarla birlikte artık başlamış olan OSM World Cup da yer alan tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim.
-
@sistematikci Teşekkürler abi