OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@Sultangazililer1 Ahaha eyvallah
-
Dünya şampiyonası nasıl katılabilir
-
Daha önceleri de davetler gelmiş ama katılmamıştım ilk kez bu heyecanı yaşıyorum katılan 24 arkadaşıma başarılar. Aynı lige düşen Türk menajerlerimiz de umarım bu dezavantajı kırıp beraber çıkarlar. Final turunda görüşmek dileğiyle.
-
insallah bizde katiliriz
-
TOP 3 Managers - En yüksek puan ile katılan 3 Menajer
1st place - @RuiSilenoz :flag_pt: with 57125 manager points.
2nd place - @хуан-гаридо :flag_ru: with 49551 manager points.
3rd place - @yaylaronie :flag_tr: with 49485 manager points.After more than 250 managers that received their WC invitation, we finally got the first 192 who want to be the best manager in OSM!
Last 3 managers that got a place: - En düşük puan ile katılan 3 Menajer
@kyralolobis :flag_fr: with 29913 manager points.
@eldelanterodelgine :flag_es: with 29911 manager points.
@GR4N4T3 :flag_ar: with 29910 manager points.TOP 10 Countries
:flag_it: Italy with 42 managers.
:flag_ro: Romania with 26 managers.
:flag_tr: Turkey with 24 managers.
:flag_es: Spain with 14 managers.
:flag_pt: Portugal with 12 managers.
:flag_ru: Russia with 10 managers.
:flag_sa: Saudi Arabia with 8 managers.
:flag_pl::flag_fr: France and Poland with 7 managers each one.
:flag_eg: Egypt with 6 managers.(I won't post so much about crews. This is an individual competition but RO MANIA is the crew which have more managers in, 9 in total, followed by Lusos, Born in the USSR, The Best of Turkey & ELEMENT Italians do it better, with 8 managers from each one of them!)
-
markezden inciler evde 325 gider gibi biraz kurcalayın beyler başarılar vurduğunuz gol olsun
-
Kadrolara bakınca 325-424-334 tarzı taktikler daha mantıklı geliyor. Orta saha oyuncu kalitesini bilerek düşük tutmuşlar her zaman olduğu gibi tabi Katılan 24 kardeşimize ikinci tur yolunda başarılar.
-
@Kaiser-Brian-Clough bahsettiğin taktiklerle fena açık veriliyor
diziliş futbolculara uymuyorsa oyuncuları dizilişe uydururuz -
beyler nasil katilacaz
-
@BraveHerooo size atılan mesaj bilgilendirme mesajıydı dünya kupasına davetle grilmiyor aralık 2016 mayıs 2017 arası en fazla menajer puanı toplayan 192 menajer girebiliyor zaten girecekler belli oldu ligler başladı
-
@Kaiser-Brian-Clough başlangıç olarak 523 en ideali gibi duruyor en azından yenilmemek için. Sonrasında tüm maçları takip edip diğer menajerlerin hangi dizilişi uygulayarak, kimi nerede oynatarak başarılı sonuçlar aldığına göz gezdirip taktikte değişikliğe gidilebilir.
-
@Sir-Umut-Birdal 523 ne alaka kardeşim ? Defanslar tırt 523 oynayan menajer direk elensin daha iyi, bu turnuva yanıltma işi kadrolar hep fake amaçlı böyle. neden çünkü menajerlerin kadro reaksiyonları ne kadar diziliş ve sistemle doğru orantılıysa şansları o kadar çok olur. 523-334-424 ile daha başarı yapan görmedim olacağınıda sanmıyorum
-
@Sultangazililer1 Oyna oyna
-
@Sir-Umut-Birdal 523 biraz ters olabilir Umutcum. Mourinho'nun otobüsünden beter olabilir
-