OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
inşAllah çok istiyorum Turnuvaya katılmayı bakalım elimden geleni yapacağım.
-
bizim ekipte şuan en çok ben kastım isterimki turnuvada yarısından çoğu bizlerden olsun.
-
ekibe girmeden önce 19000 Mp vardı 1,5 senede ekibe girdikten sonra 7 8 ayda 51000 MP geçtim şuanki hedefim ilk osm dünya şampiyonasına katılmak sonraki hedefim ise ilk 100 girmek için çabalıyacam
-
bakalım artık neyse görüşürüz kardeşim kib.
-
@Sosyokrat ''Değerlendirme periyotu 1 Aralık 31 Mayıs arasındadır.'' denilmiş.
profilde 31 mayısta bitmiş olarak gözükecek bir lig değerlendirmeye dahil olur mu? -
@firatkanat tam 31 mayısta biterse dahil olur
-
@F.S.M.0.13 tamamdır bilgi için teşekkürler.
-
@firatkanat rica ederim
-
benim merak ettiğim bir konu var forum banı alanlar turnuvaya katılamıyor ya bu forum banı geçerli tarihler arasında alırsak mı katılamıyoruz yoksa geçmişte alınan banlar da geçerli midir? bunu neden soruyorum çünkü geçerli tarihler arasında zaten forum banı aldım bunun için geçerli olmayacak ama gelecek senenin turnuvasında yer alabilmek için çabalarım.
-
@cassano90 Turnuva tarihleri arasında kardesim
-
@Sultangazililer1 anladım sağol o zaman önümüzdeki senenin turnuvasını 4 gözle bekleyeceğim
-
-
@mrtgll33 tüm ekip arkadaşlarımi canı gönülden tebrik ediyorum
-
@mrtgll33 puan hesaplamalarını yapacak menajer-menajerlerin kim olduğunu biliyor musunuz? bitirdiğim 14 günlük bir lig 13 gün sürmüş gibi gözüküyor,nedeni hakkında bir tahminim var ama emin değilim. bunu iletmek istiyorum.
-
@firatkanat Bunu GB yapıyor biz sadece profiller üzerinden analiz ediyoruz.
-
@mrtgll33 anladım teşekkürler.