ÖNERİ (Diğer menajerlerin oyun üzerinden gönderdiği rahatsız edici mesajların engellenmesi hakkında)
-
Değerli arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.
Oyunda özellikle de son zamanlarda kullanıcıları rahatsız eden konuların başında durduk yere hiç tanımadığımız kişilerden gelen ve de zaman zaman ağır hakaret içeren mesajların önüne geçilememesi olduğunu düşünüyorum.
Bu durumlarda elbette yetkili mercilere şikayet edip gereken yaptırımın yapılması sağlanabiliyor ama bu sefer de aynı kişi ya da başka kişiler farklı hesaplarla oyun üzerinden durmadan mesaj atarak rahatsız edebiliyorlar.
Gerek "birşey soracağım" deyip taktik isteyenler gerekse hakaret içerikli mesaj atanlar sebebiyle mesajlar kısmını çoğu zaman açmak bile istemiyorum.Benim gibi çoğu arkadaşaımın da rahatsız olduğunu düşündüğüm bu durumun önüne geçilebilmesi adına;
1. Yalnızca arkadaş listemizdeki menajerlerden mesaj atılıp gönderilebilir,
2. Arkadaş listemiz dışındaki herhangi bir menajerden mesaj geldiğinde, "arkadaş listenize dahil olmayan bir menajerden gelen bu mesajı açmak istiyor musunuz" gibi benzer bir uyarı gönderilerek mesajın ve rahatsız edici olabilecek içeriğinin okunmadan silinebilmesi sağlanabilir,
3. Rahatsız edici mesajları gönderen veya bizimle oyun üzerinden irtibat kurmasını istemediğimiz menajerleri tıpkı arkadaş ekle gibi engelle adında veya benzeri bir adda buton daha konarak engellenmesi ve dolayısıyla hiçbir şekilde mesaj atmalarının önüne geçilmesi sağlanabilir,
4. Pek fazla rağbet görmeyecek olsa da rahatsız edici mesajların gönderimini büyük oranda azaltacağından oyundan mesaj gönderimi yeteri miktarda Boss Coins kullanımına tabii olabilir,Yukarıda maddeler halinde sunduğum ve uygun görülenlerin hayata geçirilmesini dilediğim öneriler hakkında görüşü olan veya bu konuda eklemek istediği farklı görüşleri olan tüm arkadaşlar fikirlerini beyan edebilir.
Tekrardan Hayırlı Günler. -
@sistematikci
Özellikle son zamanlarda en fazla sıkıntı duyulan konulardan birisi
Yusuf kardeşim Önerine sonuna kadar katılıyorum ve harici olarak buna lig davet istediği atılmasını da eklemek istiyorum. -
@sistematikci Yusuf abiye katılıyorum güzel öneri.
-
Katılıyorum
-
@mrtgll33 Verilen öneriler mantıken gerçekleşmesini istemedigim durumlar .
1.Yalnızca arkadaş listemizdeki arkadaşlardan mesaj gelmesini istemisiniz
Cevap arkadaş listemizi ligimizi doldurmak için kullanmiyormuyuz ?
2-Arkadas listemiz disanda gelen mesajın spam olarak görülmesini istemişsiniz .
Cevap Bu oyunu 5 senedir oynuyorum biliçli okuyalı 2 sene olmamıştır size gelen her mesaj küfür ve argomu bana çok güzel mesajlar geliyor özelden atabilirim .
3-Rahatsiz edici menajerleri engellemek ve arkadaş olarak eklemek istemisiniz
Cevap Zaten arkadaş ekleme mevcut engelleme olabilir yalnız bu öneri sunuldu daha önce ortak karar olumluydu iletildi denildi .
4-Mesaj atan kişinin coins odemesini talep etmissiniz
Cevap Bu öneri zaten olmasını istemem .
Yabancı rakiplerle savaş alırken nerden iletişim kuruyoruz ve yahut ekibe adam alırken yada lig kurarken numarasını bilmedim bazı arkadaşlarla mesaj bölümünden iletişim kuruyorum .
Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar -
@di̇ço55 said in ÖNERİ (Diğer menajerlerin oyun üzerinden gönderdiği rahatsız edici mesajların engellenmesi hakkında):
@mrtgll33 Verilen öneriler mantıken gerçekleşmesini istemedigim durumlar .
1.Yalnızca arkadaş listemizdeki arkadaşlardan mesaj gelmesini istemisiniz
Cevap arkadaş listemizi ligimizi doldurmak için kullanmiyormuyuz ?
2-Arkadas listemiz disanda gelen mesajın spam olarak görülmesini istemişsiniz .
Cevap Bu oyunu 5 senedir oynuyorum biliçli okuyalı 2 sene olmamıştır size gelen her mesaj küfür ve argomu bana çok güzel mesajlar geliyor özelden atabilirim .
3-Rahatsiz edici menajerleri engellemek ve arkadaş olarak eklemek istemisiniz
Cevap Zaten arkadaş ekleme mevcut engelleme olabilir yalnız bu öneri sunuldu daha önce ortak karar olumluydu iletildi denildi .
4-Mesaj atan kişinin coins odemesini talep etmissiniz
Cevap Bu öneri zaten olmasını istemem .
Yabancı rakiplerle savaş alırken nerden iletişim kuruyoruz ve yahut ekibe adam alırken yada lig kurarken numarasını bilmedim bazı arkadaşlarla mesaj bölümünden iletişim kuruyorum .
Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar@DİÇO55 Öncelikle sırf muhalafet olmak için yazan tarihimizde de iyi bildiğimiz istemezuk tayfasından olduğun aşikardır. Sunmuş olduğum görüşlerimi beğenmeyebilirsin ve fakat sadece beğenmediğini belirtip eleştirmek yerine yazımın en sonunda da belirttiğim gibi bu konu ile ilgili kendi farklı görüşlerine de yer verip bizleri bu konuda aydınlatabilirdin.
Şimdi önerilerime vermiş olduğun cevapları tek tek ele alacağım:- Yalnızca arkadaş listemizdeki menajerlerden mesaj alma konusuyla ilgili olarak ”zaten ligimizi doldurmak için kullanmıyor muyuz” demişsin?
Kusura bakma da ne demek istediğini anlamadım yani ligimizi doldurmak için kullandığımız arkadaşlar bölümündeki menajerlerden gelen mesajlar bizi rahatsız ederse onları arkadaş listemizden çıkarırız olur biter.
- Arkadaş listemiz haricinde mesaj geldiğinde mesaj açılmadan uyarı gelmesi, istenildiğinde se açılmadan silinebilmesi konusu ile ilgili olarak da size gelen her mesaj küfür mü bana çok güzel mesajlar da geliyor demişsin?
Tabii ki bize de çok güzel mesajlar geliyor fakat birisi mesela sırf aldığı bir mağlubiyetten dolayı senin en kutsal gördüğün değerlere ağza alınmayacak küfürler edince nasıl hissedersin? Bu olayı içine sindirir misin? Ben söyleyeyim adamı şikayet edersin belki ban alır ama sana kafayı takmışsa başka hesapla karşına çıkar, o zaman ne yapacaksın? Çözüm önerini gerçekten merak ediyorum!!!
- Arkadaş ekleme olduğu gibi engelleme seçeneği de olabilir şeklindeki önerimize de arkadaş ekleme zaten var engelleme konusu da daha önce sunuldu hayata geçmedi demişsin?
Halihazırda var olan Arkadaş ekleme gibi bir butonla engelleme seçeneği de konabilir demek istedim, yoksa arkadaş eklemenin mevcut olduğunu elbette biz de biliyoruz. Daha önce de sunuldu demişsin, hayata geçmeyince yeniden hatırlatma konusunda bi sakınca göremedim!
- Mesaj gönderme konusunda BC kullanımı önerimin de fazla rağbet görmeyeceğini ama yine de bu tür sorunları büyük ölçüde azaltacağı şeklindeki önerime de yabancı rakiplerle savaş almada haberleşme ve ekibe adam alımı konularında sıkıntı olur demişsin?
Evet bu konuda forumlar da kullanılabilir ama yine de haklısın. Fakat yine de örneğin 1 mesaj 1 BC olabilir ve bu bile rahatsız edici mesajları oldukça azaltacaktır. Örneğin oyunda transfer listesinden hangi oyuncuyu alırsak alalım en az 1 BC ödüyoruz ve bu da sanırım kimseyi rahatsız etmiyor, eminim ki oyunu keyif almak için oynayan bilinçli kullanıcıları da mesaj gönderiminde de rahatsız etmeyecektir.
Son olarak da Bu oyunu 5 senedir oynuyorum biliçli okuyalı 2 sene olmamıştır demişsin ama baktığımda hesabının açılış tarihi yerinde 01.05.2010 yazıyor. Sanırım 8 yıl oldu diyecektin :
-
@di̇ço55
5 Senedir oynuyorum demişşin ferhat ama hesap 2010 girişli
ya hesap yapmayı bilmiyorsun yada hesabın kendine ait olmadığını unuttun ? -
@sistematikci Konuya olumsuz yaklaşmak ne zamandan belli muhalefet olmak oldu şaşırdım açıkçası
Arkadaş listem dolu tanımadigim yabancı oyun dahi bilmeyen menajerler bunu en çok siz bilirsiniz menajer puanı kasıyoruz sonuçta
O tarz mesajlar almadim ben alan varsa raporlar olur biter .
Bu konu hakkında sırf konuşmak için yazdigin aşikar
Dostluk savaşında hangi forumu kullanıyorsunuz ?
Bu konu hakkında tavrımız nettir . Sana tavsiyem konuyu ikili çarpışmaya döndürmek yerine başka manejerlerin yorumlarını beklemen .
Bir yanlışlık olmuş sanırım 8 yazcaktım
Bunları araştırmak yerine vefanın ne olduğunu araştırmanı tavsiye ederiz -
@di̇ço55 ferhat uzatma kardesim burası ne intikam alma yeri nede ikili atışma yeri
Bir derdiniz varsa özelden halledin
Ulu orta kendinizi rezil etmeyin...! -
Önerimizi içeren başlığımız ne yazık ki gereksiz tartışmalara neden olduğu için görevli arkadaşlar tarafından uygun görülürse kapatılabilir.
Herkese hayırlı geceler.