India ve IndiaSL ligleri hakkinda
-
Merhaba
Bu ligler aynı ülkenin ligleri mi yoksa farklı ülkelerin ligleri mi? Osm de farklı ülke ligi olarak gozukuyor ve ülke bayrakları da farklı lakin reel olarak bakıldığında bu ligler Hindistan ligleri ve biri diğerinin sanırım alt ligi. Reel futbol liglerine göre uyarlanan osm nin bunu düzeltmesi ve dünya egemenliğine etkisinin de alt lig olarak kaldırılması gerektiği inancindayim. Yanlış mı düşünüyorum -
@bayram-karakuş India zaten Hindistan ligi, India SL ise Sri Lanka ligini içeriyor. Bir nevi Türkiye 2.ligi veya özel bir lig gibi.
India SL de logo ülke bayrağı değil zaten.
O yüzden India etki ederken India SL etki etmemesi normal. -
Sanırım tam anlatamadım en iyisi ekran görüntüleriyle anlatayım.
Yukarıdaki görüntülerden anlaşılacağı üzere osm de yer alan India ve IndiaSL ligindeki takımlar reelde Hindistan ülkesine ait 2 lig yani biri diğerinin alt ligi.
Yukarıdaki görüntülerde ise oyunda ülkelerin alt ligleri belirtilmiş ve dünya egemenliğine katkısı olmadığı da eklenmiş.Sonuç olarak oyunda India ve IndiaSL ligi dünya egemenliği yada kıta egemenliğini tamamlamak için oynanması gereken 2 ayrı lig. Halbuki reelde bu ligler aynı ülkenin ligleri ve biri diğerinin alt ligi. Dolayısıyla oyunda kıta yada dünya egemenliğini tamamlamada alt liglerin hiçbir fonksiyonu yok. Bunun düzeltilmesi ve bu 2 ligden birinin alt lig olarak ayrılması, kıta ve dünya egemenliğine etkisinin kaldırılması gerektiği inancındayım
-
@bayram-karakuş Bencede gözden kaçmış bir ayrıntı olabilir.Çok iyi olur İndiaSl alt lig olmalı egemenliğe katkı sağlamamalı.
-
@bayram-karakuş Sri Lanka Güney Asya'da, Hindistan'ın 31 kilometre güneyinde ve Hint Okyanusu'nda bulunan bir ada ülkesidir. Yani iki farklı ülke olarak görünmektedir. India ve India SL: India SL ligi de Sri Lanka ülkesini ifade etmektedir dediğim gibi. Birbirinin alt ligi olarak bu nedenle kullanılmaması da normal. İnce bir ayrıntı, harita üzerinde GB haklı Sizin ki de normal bir istek aksi bir durum yok. Ama ha var ha yok çok da önemli değil Bayrakları da şimdi inceledim, Sri Lanka bayrağındaki amblem/logo andırıyor. Tam net göremiyorum ama. Az önce tam benzetemedim aynı değil dedim ama sembol benzer gibi.
-
@bayram-karakuş 1 ülke %1 egemenlik için başlık açıp bizi yoruyorsun valla
-
@mrtgll33
Yahu seni ne yoracagim, oyunda olan hatayı dile getirip bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu senin için küçük bi ayrıntı yada hiç onemsenmeyecek bi ayrıntı olabilir lakin bir çok kişi için önemli bi ayrıntı olabilir. -
@bayram-karakuş Eminim çok kişi dert yanmıştır
-
@mrtgll33 tespit edilen bu yanlışı yada hatayı trollemeye, üstünü örtmeye çalışmak istemenin sana ne gibi bi faydası var?
Al Srilanka ligi takımlarının sana görüntüsü ve en son oynanan sezon tarihi
Bak bakalım Srilanka ligindeki takımların hangisi India yada IndiaSL liginde ben seni değil asıl sen beni uğraştırıyorsun
@galipcaliskan1907 @hustundel GB temsilcisi ve Türkiye CM si olarak sizlerden bu hatanın düzeltilmesi konusunda yardım rica ederim. Tşk.
-
@bayram-karakuş Hahah Üstünü niye örteyim istersen bütün GB yi etiketleyim hatta
Ben sana lig açılımının gerçekteki karşılığını söyledim gerisi beni bağlamıyor
-
Biraz arastirdim da bu Hindistan liginde bi anormallik var
Anladigim kadariyla birbirinden ayri iki tane ligleri var.
- Hindistan Süper Ligi
- I-League
Bunlarin aralarinda bir baglanti (yani promosyon/kümeye düsme) yok. Ikisi de birbirinden bagimsiz bir sekilde ülkenin 'süper lig'leri.
I-League'de kümeye düsen takim I-League 2'ye düsüyor.
"At the top of the Indian football league system, it is one of the two premier football leagues in the country, the other being the Indian Super League. Contested by 10 clubs (currently), it operates on a system of promotion and relegation with the I-League 2nd Division as well as a system of direct-entry."
https://en.wikipedia.org/wiki/I-LeagueYaaaani: Ayni ülkenin ligleri, ama biri digerin alt/üst ligi degil. OSM'de ne yapacaz bilmiyorum, sistemimiz bu ayricaligi destekler mi de bilmiyorum.
-
@galipcaliskan1907
İlginiz için tesekkurler
Anlaşılan o ki belirsiz bir durum. -
@GalipCaliskan1907
Mantıken de Asya Şampiyonlar Ligine Hindistan liglerinden hangisi takım gonderiyorsa o ligin ülke ligi olarak baz alınması gerekir diye düşünüyorum -
Her iki ligden de takim katiliyormus
https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_football_clubs_in_Asian_competition -
@galipcaliskan1907
İlginiz için teşekkür ederim -
Merhaba
Cevaplar için teşekkür ederim.Forumlar da biraz daha saygı ve sevgi çerçevesin de sakinliğimizi koruyarak yorum atarsak herkes memnun olur.
iyi günler dilerim ^^