Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
@mrtgll33 aynen katılıyorum gözlemlediğim kadar arkadaşın da dediği gibi arnavutluk, gürcistan falan liglerde kasıcaksın puanı. Peki son bi sorum var forumda herkesin dilinden düşmeyen bi ana hesap muhabbeti var mp kastığı menajer sayfasıymış sonradan anladım fakat dikkat ettim herkesin ana hesap dediği menajer sayfası hep 1. sayfa. Şimdi ben kendi profilime baktım en çok puan 3. sayfada ordan devam edebilir miyim yani ana hesap sadece 1.sayfa mı oluyor? Teşekkürler
-
Kardeş mrtlrg daha iyi bilir ama ana hesaptan devam et alt hesapların ilerde ne olacağı belli olmaz ama ana hesaba bişe olmaz zaten kısa sürede mp kasarsin benim sana tavsiyem Gürcistan dan hedef 9 takım al davet yolla doldur ligi iyi oyunlar
-
10 lu lig daha iyi Gürcistan veya Arnavutluk tan hedef 9 al davet yolla transfer yap kadro kalitesi iyi olursa ve rakip menejerler aktif olursa iyi mp alirsin bir ekip bulmanızi tavsiye ederim iyi oyunlar
-
Yarın önemli bir maçım var ve defans hattımda formu %77ye düşmüş 103 gücünde bir futbolcum ve formu %100 olan 96 gücünde defans oyuncum var hangisini oynatmalıyım sizce
-
Arkadaşlar naby keita orta sahanın neresinde oynar?
-
@fealtomyfeel Merkez ortasaha olarak daha faydalı olur.
-
@cnytakn de bruyne (98-98-98) (26 yaş) ile naby keita (99-101-100) (23 yaş) takas teklif etti bir arkadaşım de bruyne şu an ligde gol kralı ve orta sahanın sağ tarafında oynatıyorum. Sizce keita ile takas yapmam mantıklı olur mu?
-
@fealtomyfeel siz mi sağ tarafta oynatıyorsunuz arkadaşınız mı ?
-
@cnytakn ben de bruyne yi sağ tarafta oynatıyorum. De bruyne bende keita ise onda.
-
@fealtomyfeel takımına uyum sağladıysa takas mantıksız olur ama keita daha genç ve yararı dokunacak bir oyuncu uzun vade için düşünebilirsin.
-
@cnytakn de bruyne takımıma uyum sağladı bence. Her maç bir golü de oluyor. Zaten gol kralı şu an. Fikstürümünde zor olduğu dönemlere geldim. Keitayı takıma alıştırmam uzun sürebilir.
-
@cnytakn peki jordi alba nerede oynar defansın sol kanadı uygun mudur?
-
@fealtomyfeel transfermarkt tan oyuncuların gerçek mevkisine bakıp oynayabilirsin, evet solda
-
@holysilvernight said in Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi:
Tavsiye edebileceğiniz genç futbolcular kimlerdir?
Forvet Olarak Ortalama bir takımda iseniz Munir el haddadi ortalama üstü bir takımdaysanız Alaacer(Barça'da) önerebilirim
eğer küçük bir ligde örneğin afrika liglerinde iseniz. Ezequiel Ponce 18 yaşında ve gücü 72 olması gerek.-Mansilla.
Orta sahada ortalama takımlarda onaziyi alıyorum 72 olması gerek gücü.
Defansta vazgeçilmezim Alessio Romagnoli beck olarak Denayer.
Kalede donnarumma ya da sevilladan Rico.s Biraz tuzlu kendisi. ve Macey 22 yaşında 70lik güzel bir kaleci, MatheniaTakım olarak Türkiye de güncellemeden önce Antalya vazgeçilmezdi 2 kere şampiyon oldum şuan başakşehiri deniyorum önerebilirim.
Ama Trabzonda da çok genç bir kadro var.
İngilterede Leic Soump.
Almanya da Wolsburg.(Defans sıkıntısı çekersiniz)
İspanyada Sevilla Hedefi 4ellerine sağlık kardeşim doğru tespitler. biraz futboldan anlayan insanlar zaten her takımda kayda değer başarılar alırlar
-
Aynı gucteki kalecilerden genç olan mı yoksa yasli,tecrübeli olan mı daha iyidir?
-
kaptan olarak en yaşlı oyuncunun mu yoksa forvetteki en iyi oyuncunun mu seçilmesi yararlıdır?
-
Göztepe takımını aldım.Takımımın ortalama gücü 65-80 civarı, bütçe sıkıntım var biraz, fiyat bakımından beni sıkıntıya sokmayacak ve göztepe takımında verim sağlayabilecek oyuncular önerebilirmisiniz arkadaşlar
-
@sersery35 hangi takım olursa olsun takımdaki oyuncu sayını her daim 22 olarak tutup sürekli al sat yapıp her transfer simülasyonuna 4 oyuncuyu listeye çıkartırsan kadro geliştirmeyi rahatlıkla yapar bütçe oluşturmada sıkıntı yaşamazsın