OSM 's avonds vrij saai


 • Vanaf 19:00 het hoogtepunt van de dag: de wedstrijd... maar daarna gebeurt er niets meer. Terwijl toch veel mensen juist 's avonds nog even achter de computer kruipen voor een spelletje oid. Pas om 3:00 uur 's nachts beginnen in OSM de tranfers dan weer, terwijl op dat moment vrijwel niemand meer online is.
  Is het misschien een idee om de 3:00 en 5:00 uur transfers te verplaatsen naar bijvoorbeeld 21:00 en 23:00 uur? Dan is er 's avonds tenminste iets te doen.

 • Moderator NL

  @jandar_nl De wedstrijden beginnen met simuleren om 19 uur en zijn vaak rond 21 uur pas klaar. Veel managers moeten daarna nog hun wedstrijden checken en bekijken. Niet iedereen zit binnen een minuut met zn uitslag op schoot. Daarnaast komt het wel eens voor dat de simulatie wat vertraagd uitloopt. Dit zou de workers in de weg lopen. De tijden zitten te dicht op de simulaties.

  Wat je zou kunnen doen om bezig te blijven met OSM, is om bijvoorbeeld in een crew te zitten. Dan kan je na de wedstrijden nog leuk discussiëren over tactieken, uitslagen etc.


 • Ik heb nog een beter idee, laten we allemaal maar dan ook echt allemaal weer gezellig op het forum komen en babbelen over koetjes en kalfjes.

  Those where the days :100: times better


 • @maricja_nl Duidelijk. Dank voor de uitleg.

 • Moderator NL

  @dave-jansen_nl Eensch!!!!

 • Moderator NL

  @jandar_nl Top. Dan sluit ik hierbij het topic

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.