ÖNERİ!!! OSM nin gelişmesine yönelik sunulan önerilerin daha da kaliteli olması yönünde...
-
@galipcaliskan1907
Merhaba arkadaşlar.
Bilindiği üzere OSM nin gelişmesine yönelik ve oyunun daha da kaliteli hale gelmesi açısından bir çok menajer tarafından bir çok öneriler sunulmakta. Oyunun gelişimine yönelik sunulan bu önerilerin daha da kaliteli olması ve OSM web tasarımcılarına bir nebze olsun biraz daha katkıda bulunulması amacıyla OSM Web ekibinin gündeminde olmayan lakin sunulan öneriyle gündeme gelen öneriler OSM de uygulamaya geçirildiğinde öneriyi sunan menajer yada menajerlere hediye coins verilebilir. Bu şekilde hem önerilerin daha da kaliteli sunulması hem de oyunda aktif olan menajerlerin oyunun hem bireysel hem de ekip bazında OSM web tasarım ekibine katkıda bulunarak yardımcı olması sağlanabilir.İş hayatında olanlar bilir, bir çok kurum ve kuruluşta öneri sunan ve sunulan öneriyle uygulamaya geçen konularda öneriyi sunan çalışanlara kaliteli ve gelişime yönelik öneriler için teşvik amacıyla bazı hediyeler verilmektedir. GB de bu şekilde yaparak gündemlerinde olmayan yada konuyla ilgili fikir yokken gelen öneriler OSM de uygulamaya geçirildiğinde öneri sahibi menajere hediye coins verilebilir.
Forumlarda aktif menajerlerin konuyla ilgili düşüncelerini paylaşmalarını rica ederim. Tşk.
-
@bayram-karakuş Kötü öneri yapanlardan da BC's kesilsin :man_judge_tone1: Tüh o zaman bazı menajer arkadaşlara BC's dayanmaz
-
Aktif olan menajerlerin önerilen konu hakkında görüşlerini yazmalarını rica ederim.
-
@bayram-karakuş said in ÖNERİ!!! OSM nin gelişmesine yönelik sunulan önerilerin daha da kaliteli olması yönünde...:
Forumlarda aktif menajerlerin konuyla ilgili düşüncelerini paylaşmalarını rica ederim. Tşk.
Açıkçası bana göre OSM şu an bir kaç küçük eksik dışında tasarımının zirvesinde. Eskisi gibi skorbord olabilir, ekiplerin kendi içlerindeki forumlar geri gelebilir. Belki gelmiştir çünkü güncellemeden sonra herhangi bir ekipte bulunmadım. Resmi turnuvalar geri gelebilir. Onun haricinde sürekli öneri getirip cevap veya sonuç beklemek, bir de bunun ötesinde daha da gereksiz pek çok önerinin forumlarda yer kaplayıp tartışılmasına yol açacak coin hediyesi beklemek bana yersiz gibi geldi. Fikirlere saygılıyım ancak çok fazla fikre yer verilmesini uygun görmüyorum. Oyunun yapımcıları da kör veya sağır değil, zaten yapılabilecekleri yapıyorlar diye düşünüyorum.
-
Öneriye karşı coin verilmesi yerine bence mp puanına göre %2 oranda coin verme yüzdesi artsa daha mantıklı olur. Çünkü örneğin; bir takımı aldığımızda illa kaşiften oyuncu alıyoruz en az bir iki tane 2 tane alsak bile 30 yapıyor ee yeri geliyor 2 defa özel antremana gidiyoruz 30 coin öyle gidiyor 4000 puan alıyorsun verilen coin 95 zaten onu takımda harcamış oluyorsun ki bu verdiğim sayılar minimum sayıda yeri geliyor kaşiften 10 oyuncu aldığım oluyor bir takıma. Bence bu mp yüzdesi artsa daha mantıklı coins açısından.
-
@kaiser-brian-clough @mentos021 Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Aktif diğer menajerlerin de önerilen konu dahilinde kalarak düşünce ve görüşlerini yazmalarını rica ediyorum. Tşk.
-
GB de bu şekilde yaparak gündemlerinde olmayan yada konuyla ilgili fikir yokken gelen öneriler OSM de uygulamaya geçirildiğinde öneri sahibi menajere hediye coins verilebilir.
Öncelikle sizlerin önerileri ve isteği sayesinde gelişen ve gelişmeye devam eden birçok yenilik,eklenti olmuş ve olacaktır.Burada dediğiniz hediye coins bir nevi ödül gibi oluyor ve eğer bu öneri gerçekten oyunu çok iyi yönde etkileyecek bir öneriyse, size katılıyorum coins olmasada bir ödül verilmesi güzel olabilir tabi, bunu konuşurken OSM'nin bu yönde kendi çalışanlarının da olduğu'nu unutmamak gerekir.
Yapılan her öneri bizim için önemlidir bu öneriye katılıp katılmamak, yorum yapıp yapmamak sizin elinizde bu tamamen insanların farklı düşünce ve isteklerinin sonucu, önemli olan ortak bir yönde buluşmak.
-
Önerilerin daha kaliteli olması açısından güzel düşünülmüş bir öneri.Osm nin daha da gelişmesine yönelik katkı yapabilecek kullanıcılara gb pek tabiki coins ödülü verebilir.Bir çok yapımcıda daima önerilere açık olmak için de kendi uygulamalarında buna yönelik platformları kullanır.Ödül verenleride olabilir vermeyenleride. Ancak öneriye her zaman açıktır ve sağlam önerileri değerlendirmeye alır.
Reelde de bazı firmalar fikir-slogan-proje vb. üretimini daha iyi yapan elemanlarını daha çok tutar ve isterse primle ödüllendirir.Anladığım kadarıyla da öneri sahibi de konuya bu şekilde yaklaşarak bir fikir beyan etmiş.
Zaten burda yapılan öneriler önce kullanıcının süzgecinden geçerek Osm ye ulaşıyor.Eğer ki Osm bu tarz bir uygulama hayata geçirecekse önerileri forum üzerinden değil mail yoluyla alıp değerlendirme yaparak sağlam önerileri ödüllendirmesi gerekecektir.Ödül vermesi için de hiçbir uygulamada olmayan, sıradanlaşmamış, yaratıcı fikirleri ortaya koyan kullanıcılar çıkarsa ki uygulama tam anlamıyla oyuna en maximum seviyede bi ayrıcalık katabilsin.Coins ödülü olursa da belki daha yaratıcı fikirlerin üretilmesini de sağlayacaktır..Ödül 50 olur 100 coins olur farketmez..Yada coins ödülü olmaz..Osm nin gelişmesine katkıda bulunan kullanıcılarımız adı altında farklı bir platform oluşturulur..Ödüle takılmamak sunulan fikri genel anlamda değerlendirmeye almak bizim için daha faydalı olur.
Eğer ki Osm nin bu konuda çalışan elemanları var zaten diyeceksek te kullanıcının öneride bulunmasının hiç bir anlamı da kalmaz.
Dediğim gibi bi uygulama her zaman öneriye açık olmalıdır..Oyunun gelişmesini maximum seviyeye çıkarmak için de ortaya bir ödül koymasının hiçbir sakıncası da olmayacaktır.Aksine daha yaratıcı fikirlerin ortaya çıkmasını sağlayabilir..Üstelik oyun piyasası günümüzde bu kadar rekabet halindeyken..
Herkese iyi oyunlar...
-
@CnytAkn @GS_METECAN Öneriye yönelik düşüncelerinizi yazdığınız için teşekkür ederim.
Forumlarda aktif diğer menajerlerin de önerilen konu hakkında düşüncelerini yazmalarını rica ediyorum. Tşk.
-
Önerilen konu hakkında düşüncelerini paylaşacak başka menajerler olmayacak sanırım. Bu yüzden, önerilen konunun neticesi belirtilerek forum kapatılabilir. Tşk.
-
@bayram-karakuş Öneriniz için teşekkürler, öneriniz iletilecektir uygun görüldüğü takdirde size bilgilendirme yapılacaktır