Kupa tarafsız saha hatası.
-
Daha önce açtım fakat cevap veremeden konu kilitlendi. Dediğim gibi kupa maçlarında sol tarafta (evsahibi konumu) saha avantajı kullanıyormuş gibi geldi bana. Tarafsız saha diyorsunuz fakat ben hiçbiryerde tarafsız saha yazısını göremedim.
Maç bittikten sonra istatistik kısmında da sol tarafta bulunan takımın stadyumu yazıyor.Örneğin ligimde bulunan Juventus takımının bir kupa maçı.Bu bir hataysa da düzeltilmesini istiyorum çünkü tarafsız diyipde stadyum kısmında sol tarafdaki takımın stad ismi yazınca ister istemez diğer kupa maçlarında da yönettiğim takım sağ tarafda olunca psikolojik olarak eziliyoruz. -
@sir-ahmet-tazegül orda cevap vermiştim okumanızı tavsiye ederim burda attığınız resim sizin değil ne üzerinden yorum yapayım ? kendi yönettiğiniz takımı gösterirseniz yardımcı olayım
-
@CnytAkn İnter kulübü Milanla birlikte kullanılan ortak bir stadyum San Siroyu kullandığı için kafa karışıklığı olmaması için atmadım. Ama yinede atayım
-
@sir-ahmet-tazegül Kupa maçı mı peki kupa simgesiyle birlikte atarmısın.
buyrun böyle yazmıyor ise resmini çekip buraya koyun lütfen konuyu kapatmıyorum.
-
Yarın oynanacak kupa maçları.Görüldüğü üzere sol tarafta bulunan takımları stadyumları yazıyor.Vodafone Park, TT Arena,Timsah Arena vs.
Finalde belki tarafsız saha olur dedim attığınız ssye ithafen fakat Napolinin gerçekte ki stadyumu San Paolo
-
Bu da ilk ssin kupa maçlarına ait olduğu kanıtı (
-
Bu konudaki tespitimi paylaşayım.
Pc den oyuna girildiğimde kupa maçlarında saha olarak ev sahibi takımın sahası yazıyor. Android uygulamadan girdiğimde kupa maçlarında saha tarafsız saha olarak yazıyor. Android tarayıcıdan girdiğimde ise kupa maçlarında saha hiç yazmıyor
-
@Bayram-Karakuş bende bilgisayarda da , android telefonda da tarafsız saha yazmıyor. Görüldüğü gibi senkronize bir hata var
Androidde bulunan geniş kapsamlı istatiskler (Kadro değeri vs.) pc versiyonunda mevcut değil. Tabi bu ayrı bir olay
-
@sir-ahmet-tazegül bildirim için teşekkürler iletiyorum
-
Cevap hakkı için teşekkürler,kilitleyebilirsiniz.
İyi çalışmalar. -
@sir-ahmet-tazegül iyi oyunlar konu incelemeye alınmıştır