OSM Dünya Şampiyonası 2018
-
Katılmak için emek harcayan ve katılmaya hak kazanacak olan tüm arkadaşlarıma desteğim sonsuzdur.
Ancak tanış olduğum sohbetim olan pek çok arkadaşım ne yazık ki geçen yılki saçmalık sebebiyle bu yıl harcadıkları emeğin karşılığını alamayacaklar. Ben zaten bireysel olarak kötü bir menajerim. İşin daha çok ekipler ve strateji kısmıyla ilgilenen biriyim. Ama emeklerine şahit olduğum ve bu turnuvayı çok önemsediğini bildiğim kardeşlerim maalesef bu yılı pas geçecekler. Son bir yılın belki de savaşlar konusunda en formda ekibi Karadeniz ekibinin ve Galatasaray ekibinin hiç de azımsanmayacak bir kısmı bu maceradan yoksun kaldılar. Onlar adına üzgünüm. O yüzden bu arkadaşlarımı bu heyecandan yoksun bırakanlar turnuvaya katılsa bile benim nezdimde destek görmeyecekler. Sen kimsin de diyebilirler. Ben kendimi susmaya mahkum bırakılmış çoğunluğun ufak da olsa sesi çıkan bir ferdi olarak görüyorum.
İnşallah bu yılki turnuvayı geçen yıl haklı mücadelemize destek veren, sesini çıkaramasa da uzaktan da olsa yanımızda olduğunu gösteren kardeşlerimden biri kazanır ve şampiyonlukla bizleri, çok katılmak isteyip uzak kalan kardeşlerimi ve bu forumu onurlandırır. Onun dışında çıkacak bir şampiyon benim şampiyonum olmayacak.
Önce katılım hakkı kazanmada, ardından da şampiyonluk yolunda başarılar arkadaşlar!
-
Ekibimizde Son Durum...
-
@f-s-m-0-13 Eline sağlık badim, ekipçe çok iyi gidiyoruz
Yalnız benim s1 i yazmamışsın
İki slotla katılmak olmuyor diye mi -
@sistematikci badim yetişemiyorum sana idare et bu seferlik
-
@f-s-m-0-13 Badim estağfurullah takılıyorum. Asıl biz sana yetişemiyoruz :slight_smile:
-
@sistematikci adamsın badim bu sene kupanın bir kulpundan sen tut diğer kulpundan ben
-
@sistematikci @F-S-M-0-13 yolunuz açık olsun
-
@f-s-m-0-13 ben cezalıyım
-
@f-s-m-0-13 inşallah siz bi gidin dağıtın
-
@F-S-M-0-13 Nasip kısmet badim hele bir katılalım gerisi Allah Kerim.
@adjei45 İyi dileklerin için teşekkürler Mehmet Hocam. :slight_smile: -
@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye
@Kaiser-Brian-Clough Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum abicim malesef bizim ülkedeki menajerlerin de kaderi destek ekibine bagliymis neyse wcl şampiyonu bu sene türk olsun diyelim -
@di̇ço55 vay be bende cezaliyim
-
@di̇ço55 said in OSM Dünya Şampiyonası 2018:
@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye
Turnuva kıdemli staffların yönetiminde, katılmak isteyen kişiler her iki foruma da bakmalıdır. Turnuva boyunca iletişim zaten ingilizce oluyor
-
@sultan-çer bir gol de senin yerine atarız be yiğidim tasalanma :muscle_tone1:
-
@sultan-çer Vay ihsan abim @F-S-M-0-13 reis bizim için orda olur