OSM Dünya Şampiyonası 2018
-
@f-s-m-0-13 ben cezalıyım
-
@f-s-m-0-13 inşallah siz bi gidin dağıtın
-
@F-S-M-0-13 Nasip kısmet badim hele bir katılalım gerisi Allah Kerim.
@adjei45 İyi dileklerin için teşekkürler Mehmet Hocam. :slight_smile: -
@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye
@Kaiser-Brian-Clough Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum abicim malesef bizim ülkedeki menajerlerin de kaderi destek ekibine bagliymis neyse wcl şampiyonu bu sene türk olsun diyelim -
@di̇ço55 vay be bende cezaliyim
-
@di̇ço55 said in OSM Dünya Şampiyonası 2018:
@hustundel Türkiye'de en formunu takip etmeyen bilmeyen bir çok kişi var. Bu başlık orda açılalı 2 ayı geçti ve her ülke formunda açılalı bayağı oldu menajer puanı kasan burayı düşünen bir kaç kişiye ben haber vermiştim tarihleri bilginiz olsun diye
Turnuva kıdemli staffların yönetiminde, katılmak isteyen kişiler her iki foruma da bakmalıdır. Turnuva boyunca iletişim zaten ingilizce oluyor
-
@sultan-çer bir gol de senin yerine atarız be yiğidim tasalanma :muscle_tone1:
-
@sultan-çer Vay ihsan abim @F-S-M-0-13 reis bizim için orda olur
-
Henüz 8 aylık ekip olmamıza rağmen biz de 1 kişi de olsa bu turnuvada bir üyemizle ekibimizi büyük ihtimalle temsil ettireceğiz. Bu başarısından dolayı çok değerli @hakanşentürkk abime teşekkür ve tebrik ediyorum. Biz de varız bu yarışta :muscle_tone1:
-
@GalipCaliskan1907 Merhaba hayrli sabahlar Galip bey
Nasıl ki ekipler konusunda güncelleme yaparak eski ekipler sistemine nazaran şimdiki güncelleme daha adil olduğunu düşünüyorsam, osm nin tek resmi bireysel turnuvasi olan DŞ nin de üzerinde çalışılarak daha adil bi sisteme gelmesine inanmaktayim
Bu konuda önerin var mı yada nedir, diye soracak olursaniz. En başta yapılması gereken değişikliğin forum cezası alan menajerlerin bu turnuvaya katıalmama kriterinin kaldırılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü, bu konuda menajerler arası rekabet olduğundan, x menajer kendisine rakip/rakipler gördüğü menajerleri forumlarda kışkırtıcı, tahrik edip veya diğer sebeplerden dolayi bilerek ve isteyerek üzerine gidip ceza almasına ve o rakip/rakiplerinin safdisi kalmasına sebep olmaktadır.
DŞ konusunu da gündeme almanızı ümid ederim. Tşk -
@bayram-karakuş forumu kullanan kesimin çoğu aklı başında insanlar ve burada kim nerede ve nasıl davranacağını bilmeli . Dediğiniz türden insanlar var mı ? Elbette vardır fakat sizinde o kişinin oyununa gelmemeniz gerekiyor . Biz zaten böyle bir şeyin farkına vardığımız zaman gerekli kişilere ceza veriyoruz . Kimseye ceza vermek istemiyoruz fakat ceza alan kişilerde emin olun hak eden kişilerdir
Forumda ceza almış ve normal hileci birinin zaten OSM nin tek resmi şampiyonası olan WC de yer alamaması gerekir. Bu sistemin değişeceğini düşünmüyorum . -
@hestera kısmen size katiliyorum. Lakin menajer/menajerler arası geçmişte yaşanan birtakım şeyleri kendileri haricinde bilenler pek olmadigindan yeri geliyor forumlarda dolaylı yada imali paylaşımlar yapılıyor.
Dolayısıyla geçmişten gelen olaylar neticesi husumet görme karakterinde x menajer/menajerler, rakip menajer/menajerlere ne yazık ki forumlar üzerinden bu tür oyunlar oynadı, oynuyor ve bu değisiklik devam ettiği mudderce de bu tür oyunları oynamaya devam edecektir. İlla husumetli olmasi gerekmiyor. X menajer kendince DS İçin istatistik tutarak, DŞ ye katılması muhtemel menajer/menajerlere akla hayale gelmeyecek türden oyunlar oynuyor ki, rakiip/rakiplerini saf dışı bırakıp kendi gidebilir.
Bunlar yaşandı, yaşanmaya devam ediyor ve dediğim gibi forum ceza kriteri kaldırılmaDigi mudderce de yaşanmaya devam edecektir. Ki eski ve forumlarda aktif olan menajerler bu yasananları gayet iyi bilir. -
@Hestera hocam tam anlamadım sadece ilk 500 içindekiler mi katılabiliyor? yoksa çok yüksek mp toplayan ilk 500de olmayan kişi de katılma talebinde bulunabilir mi?
teşekkürler şimdiden. -
48.605 puan topladım, son ligi oynuyorum. Nasipse orada olacağım. Ülkemizin temsilcilerine başarılar diliyorum.