• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Tarayıcıdan girildiğinde TR Login (oturum aç) linki gözükmüyor

Destek
    2
    3
    1110
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Bayram Karakuş
      Bayram Karakuş last edited by

Aşağıda ekran görüntülerinde görüldüğü üzere oyuna tarayıcıdan girmek istediğimizde tr linkinde login (oturum açma) sayfa linki yerine register (kayıt olma) sayfa adresi çıkmaktadır. Dolayısıyla oyuna girmek istediğimizde register den girip Zaten bir OSM hesabım var ve giriş yapmak istiyorum seçeneğini kullanmak zorunda kalıyoruz. Link adreslerinin gözden geçirilip düzeltilmesi gerektiğine inandığımdan durumu siz yetkililere bildiriyorum. Tşk.

alt metni
      alt metni

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
      (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

CnytAkn 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Bayram Karakuş
        Bayram Karakuş last edited by

(Flood için özür dilerim)

Login yani oturum açma linki çıkmadığından ve bu sayfaya tarayıcıdan arayarak ulaşamadığımızdan dolayı oyunu daima facebook ile oynayıp da tarayıcıdan girmek isteyenler oyuna girişin nasıl olduğunu bilemedikleri için yanlışlıkla oyuna yeniden kayıt olup yeni bir hesap açabilir ve mağdur duruma düşebilirler. Ki buna örnek https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/28464/google-den-osm-oynamak-ve-facebookdaki-hata

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
        (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • CnytAkn
          CnytAkn @Bayram Karakuş last edited by

Merhaba @bayram-karakuş İletiyorum Teşekkürler 👍

“Don't play so much, there is no oscar on your end.”

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • 1 / 1
          • First post
            Last post