MENAJER PUANIMIN HEPSİ GİTMİŞ OSM YETKİLİLERİNİN İNCELEME YAPMASINI BEKLİYORUM
-
MERHABA 24.06.2010 19:39 TARİHİNDE KAYDOLMAMA RAĞMEN VE 21 SEZON BİTİRDİĞİM HALDE SON BİTEN SEZONUMUN MENAJER PUANI EKLENMİŞ PROFİLİME ESKİDEN DİĞER PUANLARDA VARDI NEDEN SIFIRLANMIŞ YARDIM EDİN LÜTFEN.OSM ÇALIŞANLARINA SEVGİ VE SAYGILARLA GEREĞİNİN YAPILMASINI ÖNEMLE ARZ EDİYORUM VE TARAFIMA BİLGİ VERİLMESİNİ İSTİYORUM.
İYİ ÇALIŞMALAR... -
-
@umutihsan Ana hesabınızda en son 28.12.2015 tarihinde lig bitirmişsiniz. S2 hesabınızda ise 22.03.2018 tarihinde lig bitirmişsiniz.
"Soru: Menajer Sıralama sistemi nasıl çalışıyor? Topladığım menajer puanlar profilimde daha az görünüyor!
Cevap: Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder"İlgili https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/17748/sıkça-sorulan-sorular-sss/4 forumda sorunuzun cevabını mevcut.
-
@bayram-karakuş Cevap için teşekkürler.
@umutihsan Adil olması için belirli bir süre aktif olmayan kullanıcıların MP bu şekilde hesaplanır.