• Beste,

  Op mijn clubslot 4 heb ik Juventus genomen. Af en toe koop ik een speler om met winst door te verkopen. Althans, dat is de bedoeling. Zo had ik keeper Subasic gekocht en doorverkocht. Echter verkoopt de club waaraan ik hem verkocht hem opnieuw. Staat gewoon op TL en ik kan hem ook gewoon kopen. Wij hebben een groepje OSM'ers op WhatsApp en nemen elk een bepaald team en maken er het beste van. Uit dat groepje verkocht iemand Mandzukic en kocht hem dan terug van die club. Dit is een bug mag ik hopen? Ook nog iets vreemds: onze spelers worden wel heel vaak gekocht door Zweedse teams... Ook raar.

  Bedankt.

 • Moderator NL

  @furrax_nl

  Dit is inderdaad een bug en bekend bij GB.

  Ik heb even bij mijn eigen competities gekeken en inderdaad, alle spelers worden door Zweedse teams gekocht. De Zweedse clubs hebben kennelijk flink wat geld te spenderen, haha. Ik ga het even doorgeven, want het ziet er toch wel raar uit dat er alleen maar Zweedse clubs vermeld staan.

 • Dutch Users

  Het grootste probleem is dat een groot deel van de toppers op de TL dezelfde spelers zijn als die een aantal dagen geleden zijn verkocht binnen de competitie. Wat opzich geen probleem is ( wel slordig, doe gewoon nieuwe spelers ) maar wel als ze ook nog eens hun slechte moraal+kaartenlast+blessures behouden.

  Je zit nu dus met een aantal onbruikbare spelers op de TL waardoor zometeen niemand zn geld meer effectief kwijtkan.

 • Dutch Users

  @fc-eddie_nl Dit zie ik ook veel gebeuren Zweedse clubs hebben idd een flinke zak geld haha

 • Moderator NL

  Edit voor spelers die verkocht zijn en weer terugkeren:

  Dit schijnt geen bug te zijn, maar een update aan de transferengine.

  https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/5035/game-updates/453

  Het is uiteindelijk de bedoeling dat deze spelers weer de standaard ratings krijgen zoals ze vermeld staan bij het basisteam. Dit gaat echter nu nog niet helemaal goed.


 • Snap het nut niet van dat idee maar goed. Is nu eenmaal de handelswijze van OSM.

 • Moderator NL

  De bug met alleen maar Zweedse teams die spelers kopen is nu gefixt.

 • Moderator NL

  De bug met de oude wedstrijdstatistieken is inmiddels al opgelost. Spelers die aan de engine verkocht zijn voordat de bug gefixt was, kunnen nog terugkeren met de oude info. Dit lost zich dus allemaal vanzelf op.