GELECEK SEZON LİG BAŞLANGICI AYARLARI
-
Merhabalar,
Gelecek sezon için lig başlangıcı ayarlarından bazı özel seçenekleri kapatmama rağmen(Kamp, coin ile hızlandırma, fon, sezon öncesi gün ayarı) lig oluştuğun da bu şeçenekler açık oluyor. Ayrıca bu sorunu benden başka yaşayanlar ekip arkadaşlarım da var. İki lig için 8 günlük kaybımın oluşu benim gibi bir menajer için epeyce fazla.
Siz bu hatanın farkında mısınız? Farkındaysanız bir çalışmanız var mı?
-
@josejay1914 Merhaba şu an bu özelliklerin açılıp/kapanması hakkında bir hata görünmüyor. Eğer böyle bir sorunu daha önce de yaşadıysanız açtığınız sonraki liglerde ekran görüntüsü alıp bu kanıtları bizimle paylaşabilirdiniz. Eğer ekran görüntüsü almadıysanız size yardımcı olamayız
-
Yani benden lig öncesi ayarlarının ekran görüntüsünü alıp, üstüne de lig başlayınca açık kalan özelliklerin ekran görüntüsünü almamı mı bekliyordunuz ? Böyle bir hatayı yapacak acemilikte bir menajer değilim. Belli ki ortada bir hata var. Bu sorunu tek yaşayan da ben değilim. Atakan @manhay arkadaşımıza da sorabilirsiniz. Kendisi de aynı hatadan muzdarip bir dostumuz.
-
@josejay1914 Bu hatayı daha önce de aldığınızı ve arkadaşlarınızın da aldığını söylediğiniz için ekran görüntüsü alabileceğinizi söyledim. Ekran görüntüsü yoksa yardımcı olamayız