Wifi ile kesinlikle oyuna giremiyorum. Acil çözüm lütfen
-
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/30693/wifi-ile-uygulamadan-girilmiyor
Merhaba
Üstteki linkte de görüldüğü üzere konuyla ilgili başlık açtım, bu sorun kabul ediliyor lakin anlayış isteniliyor. Açıkçacı ben de bu sorunun acilen giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yaklaşık 3 gündür uygulama üzerinden kesinlikle wifi ile oyuna giremiyorum. Defalarca kez denesem de yine girilmiyor. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim ama ne hikmetse girmiyor girmiyor. Ama mobil veri ile oyuna girişte hiç bir sorun yok rahatlıkla giriliyor. Fakat internet paketimiz sınırsız değil ki devamlı mobil veriden oyuna girelim. Wifi ile internette yada başka uygulamalarda herhangibir sorun yaşamazken sadece OSM de sorun yaşıyorum. Açıkçası bu durum bana bazı şeyler düşündürmeye itiyor ister istemez. Acaba uygulama yazılımında wifi ye engel bişey mi var? Neden wifi ile yaklaşık 3 gündür hiçbir şekilde oyuna girilmiyor? İnternet paketim bitmek üzere, paket kullanım hakkım bitince oyuna giremediğimden dolayı da oyunda mağduriyet yaşarsam eğer bu mağduriyetimi kim giderecek? Uygulama en son güncel versiyon. Lütfen bu sorun bir an önce halledilsin. -
@bayram-karakuş Merhaba eğer normalde oyuna giriyorsanız wifi ile giremiyorsanız sorunun sizin internet bağlantınızla alakalı olması gerek bu OSM ile ilgili bir sorun değildir. İnternetinizi kontrol etmeniz gerekiyor bazı izinlerin verilmiş olduğuna ve güvenlik ayarlarını kontrol edebilirsiniz.