Hesap Çıkışı
-
hesabımı sildim fakat telefonumdan giriş yaptığım için çıkış yapamıyorum telefondaki osm uygulamasından. O hesaptan devam edeyim dediğim zamanda takım seçemiyorum hesap uzaklaştırılmış. Telefonda yeni hesabımı kullanma şansım yok mu yani ne olacak?
-
@osmsüpermenajer iPhone kullanıyorum maalesef
-
@osmsüpermenajer evet denedim direkt olarak eski hesaptan başlatıyor.
-
@saidkayaa hesabı zaten sildim. Bu yazdığım hesap yeni hesabım ama oyunun uygulamasında silinmiş hesap kaldı
-
@hustundel Merhaba geç dönüşüm için kusura bakmayın. Sildiğim hesabın adı: TeSTeRe
-
This post is deleted!
-
@hustundel Hesap adının başında ve sonunda alt çizgi var gözükmemiş
-
-
Arkadaşım tarafından gönderilen özel lige davet linkine tıklayınca yanlışlıkla yeni hesap oluşturarak iostan giriş yaptım. Takım seçmeden hesabı sildim. Eski hesabıma pcden giriş yapıp takımımı seçtim. Fakat ios hala silinen hesabı açıyor. Nasıl çözebiliriz?
Silinen hesap : hakanco28
Aktif hesap : hakanc28Silinen hesapla hiç oynanmamıştır yanlışlıkla oluşturulup takım bile seçilmeden silinmiştir. Cevap olarak multi hesap kullanmak yasak şeklinde dönüşler yapmanıza gerek yoktur.
-
@hakanc28 multi hesap yasağını saçma buluyorum. Saçma olmasa bile olan bizim gibi sadece düzgün bir şekilde oynamak isteyenlere oluyor. Bana cevap olarak (iOS) Ayarlar -osm-otomatik girişi kapat geldi denedim ama etki etmedi bir de sen dene istersen belki etkili olur.
-
@hakanc28 hakanco28 hesabının bağlantıları kesilmiştir uygulamayı silip tekrar yükleyin
@KitarraV sizin hesabınızda bir sorun yok bağlantıları çoktan kesilmiş uygulamayı silip tekrar yükleyin eğer sorun devam ederse aşağıdaki bilgileri içeren yeni bir başlık açın
- Cihazın modeli:
iOS sürümü:
OSM sürümü:
- Cihazın modeli: