ÖNERİ !!!
-
Maçlarda 3 sarı kart gören oyuncu bi sonraki karşılaşmada cezalı olduğu için oynayamıyor. Osm birçok konuda reel futbolu baz alıyor ve bu konuyu da baz alması gerektiği inancında olduğumdan 4 maç sarı kart görünce cezalı duruma düşmesi gerekir fikrindeyim.
-
Forumlarda aktif menajerlerin konu hakkinda düşüncelerini yazmalarını rica ederim. Tşk.
-
Ona bakarsanız gerçek futbolda küme düşme - üst lige yükselme falan da var ama bu oyunda yok . Bu oyun sanal bir futbol menajerlik oyunudur . Olumsuzum .
-
Ben bu öneriye çok olumlu bakmıyorum. Reel futbolu baz alsın tabi ki ama mesela az takımlı liglerde takımlar birbirleriyle 4 defa karşılaşırlar. 10 takımın olduğu bir ligde takımlar toplamda 36'şar maç yaparlar. Osm içinse bu geçerli değil. Uzun bir fikstür için 4 sarı kartın cezaya dönüşmesi mantıklı olabilir ama kısa bir lig sezonunda bu çok da hakkaniyetli olmayacaktır. Manajerlerin hem sakatlık ve ceza durumuna karşı kadroyu çok daraltamaması için hem de önemli maçlardan önce oyuncunun cezalı duruma düşebilmesini öngörerek ona göre bir seçim yapmasını sağlayarak oyuna heyecan kattığı için bu şekilde daha doğru.
-
Düşüncelerini paylasan menajerlere teşekkür ederim.
Diğer aktif menajerlerin de düşüncelerini paylasmalarini rica ederim. Tşk. -
bence agresif oynamanın bedeli olarak 3 sarı kart yeterince uygun
-
@hakanşentürkk arkadaşa katılırıyorum 3 sarı yeterli çok da reele dönmemek gerek öneri için teşekkürler bu arada