Competitie blijft niet op slot na de simulatie.


 • Competitienaam Mister100 Euro leageu - competitienr = 1035 server johan

  Hoi,
  Mijn managersnaam = Mister100
  Gisteren de laatste dag van de competitie in Indonesie, en vandaag na de simulatie naar Engeland met voor mij Tottenham.
  Het heeft geen zin dat ik de competitie op slot zet, want nu ook weer voor de 2x stond ze na de simulatie weer van slot, zodat er andere managers dan ik wilde in de competitie zitten. Daarstraks voor de simulatie nog nagekeken of ze wel op slot stond, en dat was zo, na de simulatie was de competitie van slot, en zat er al een manager of 8 in. Ik betaal voor de competitie (aangevraagd in 2004), dus heb ik ze reeds 14 jaar in beheer, en wil er graag zelf over beslissen wie er wel of wie er niet in mag. Blijkbaar heb ik een bug zitten want dit is de vorige competitie (die naar Indonesie) ook gebeurd. Ik kijk anders tussen 18u00 en 18u30 nog is na of het slot er wel degelijk op staat. De tools staan allemaal aan dus daar zal het probleem niet liggen. Is dit een bug ? zo ja zal ik het de volgende keer toch weer niet aan mijn broek hebben.
  Bij voorbaat dank.
  Mister100

 • Moderator NL

  @mister100_nl

  In de eerste plaats: Maak a.u.b. geen nieuw topic aan als je meer info wilt geven, maar post dit in een nieuwe post in je huidige topic. Anders wordt het een onoverzichtelijke boel.

  Ten tweede hebben alle managers die al meegedaan hebben aan je competitie, automatisch toegang tot je competitie. Ook al is je competitie op slot, dan nog kunnen zij een team kiezen zonder toestemming. Je hebt dus zelf als moderator niet volledige zeggenschap over wie wel en niet je competitie joint als je je competitie verlengd. De enige mogelijkheid om dit te stoppen is om je competitie te laten beƫindigen en weer een nieuwe competitie te starten.

  Als je competitie op slot zat en nu niet meer, dan zal je dat moeten aantonen middels fullscreen screenshots (url en datum/tijd dienen zichtbaar te zijn. Dus een screenshot van de moderator instellingen voor de simulatie en eentje na de simulatie. Zonder screenshots kunnen wij dit niet doorgeven.


 • Dus ik kan dit nu niet meer, maar wel als de volgende competitie overgaat naar de nieuwe ?
  Ik zal dan voor de zekerheid bij de laatste dag een screenshot maken van voor en na de simulatie (dan heb ik deze wel moest het zich weer voordoen.
  alvast bedankt.

 • Moderator NL

  @mister100_nl

  Nee hoor, gewoon voor- en na de simulatie van een wedstrijd. Als je competitie al afgelopen is heeft het geen zin om dit door te geven. Dus vlak voor de simulatie van een wedstrijd een screenshot maken van je moderator opties. Als dan blijkt dat na de simulatie de competitie weer open staat (terwijl je die dus op slot had staan), dan kan je weer een nieuwe screenshot maken van de moderator instellingen. Met die twee screenshots heb je dan bewijs dat er iets niet goed gaat.


 • @fc-eddie_nl oke, zal dat wel doen šŸ˜‰ šŸ™‚


 • Competitienaam Mister100 World leageu - competitienr = 1035 server johan

  Hoi,

  Mijn managersnaam = Mister100 (op PC)

  Ik heb het dit keer ook voor op mijn hoofdaccount.

  Gisteren de laatste dag van de competitie in faerƶer, en vandaag na de simulatie naar Luxemburg met voor mij FC Victoria Rosport.
  Het heeft geen zin dat ik de competitie op slot zet, want nu ook weer, is de competitie na de simulatie weer van slot, zodat er andere managers dan ik wilde in de competitie zitten. Daarstraks voor de simulatie tussen 20u00en 20u05 nog nagekeken of ze wel op slot stond, en dat was zo https://www.mupload.nl/img/0w1zuk1ba.jpg, na de simulatie was de competitie van slot https://www.mupload.nl/img/f7cojkg.jpg. Ik betaal voor de competitie (aangevraagd in 2004), dus heb ik ze reeds 15 jaar in beheer, en wil er graag zelf over beslissen wie er wel of wie er niet in mag. Blijkbaar heb ik een bug zitten. Na de simulatie stond hij van het slot af. De tools staan allemaal aan dus daar zal het probleem niet liggen. https://www.mupload.nl/img/40r5vrhoxrmv.jpg Is dit een bug ? zo ja zal ik het de volgende keer toch weer niet aan mijn broek hebben.

  Bij voorbaat dank.
  Mister100


 • Moderator NL

  @mister100_nl

  Ik snap het probleem niet zo goed. Probeer je een van de geavanceerde tools uit te schakelen? Zo ja, dat is niet mogelijk wanneer de competitie bezig is. Wanneer je een nieuwe competitie opzet of je huidige competitie verlengt kan je geavanceerde tools alleen veranderen zolang je niet de Bosscoins hebt betaald. Wanneer je eenmaal de Bosscoins betaald hebt staan deze vast gedurende het seizoen.


 • @fc-eddie_nl
  Het probleem is dat de competitie voor de simulatie op slot staat, en na de simulatie naar de nieuwe competitie is deze van slot af. Ik zet deze steeds terug op slot om de "vaste managers" de eerste keuze te geven om hun gekozen team te nemen. Wanneer zij erin zitten, gaat de competitie van slot. Dan wanneer de competitie op zijn eind loopt zet ik het slot er weer op. Wanneer ik het slot er niet zou opzetten kan bij een populaire competitie het gebeuren dat de competitie op 10 minuten bijna vol zit en vallen de vaste managers uit de boot. Wanneer ik dus niet aanwezig ben na een simulatie kan ik het slot er niet handmatig opzetten, en loopt dus het risico dat ik met een pak managers in de competitie zit die ik niet wil.
  Ik betaal voor deze competitie en heb deze sinds 2003, dat wil toch zeggen dat ik er steeds de moeite en tijd voor neem om ze te onderhouden, en dat il ik zo houden, en ik wil dus geen verassing wanneer ik thuis kom en de competitie zit zo goed als vol. Vroeger nooit geen probleem gehad met dat slot, dat is nu 2x gebeurd.
  Bij voorbaat dank.
  Grtz
  Mister100

 • Moderator NL

  @mister100_nl

  Zo werkt nu het systeem sinds de invoering van OSM 3.0 in mei 2016. Managers die al eens aan je competitie deelgenomen hebben, hebben automatisch weer toegang tot je competitie en kunnen dus zonder jou toestemming een team gaan managen. Ook al is je competitie op slot. Zij blijven automatisch toegang houden zolang:

  1. Jij je competitie blijft verlengen.
  2. De manager in kwestie geen andere competitie joined op het slot waarmee hij in jou competitie speelde.

  De enige mogelijkheid om dit tegen te gaan is je competitie te beƫindigen en weer een compleet nieuwe op te starten.

  Dit is dus geen bug.