🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
@szpilka134 jeśli się niema formy nie można myśleć o sukcesach.
-
@huzar-shakir każdy skoczył bardzo dobrze ale stoch niestety nie...
-
@szpilka134 podobali mi się Żyła i Wolny.Szczególnie ten drugi dla którego były to rekordowe odległości i co ważne,nasz były mistrz świata jr.pokazał że coś z niego może być.
-
Oo kubica nie był ostatni
-
-
Po 2 wyścigach tak wygląda klasyfikacja konstruktorów
-
@szpilka134 1 wyścig się odbył w tym sezonie, wcześniej były tylko testy
-
Grupa A (Pekin)
- Wybrzeże Kości Słoniowej
- POLSKA
- Wenezuela
- Chiny
Grupa B (Wuhan)
- Rosja
- Argentyna
- Korea
- Nigeria
Grupa C (Kanton)
- Hiszpania
- Iran
- Portoryko
- Tunezja
Grupa D (Foshan)
- Angola
- Filipiny
- Włochy
- Serbia
Grupa E (Szanghaj)
- Turcja
- Czechy
- USA
- Japonia
Grupa F (Nanjing)
- Grecja
- Nowa Zelandia
- Brazylia
- Czarnogóra
Grupa G (Shenzhen)
- Dominikana
- Francja
- Niemcy
- Jordania
Grupa H (Donguan)
- Kanada
- Senegal
- Litwa
- Australia
UDAŁO SIĘ !!! GRUPA MARZEŃ ! CIEKAWE CO UGRAMY ?
-
@beyah1985 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@mihau1878 też po cichu liczyłem ..... no ale na wyższym szczeblu może się trafić
Najlepiej w finale
-
@beyah1985 said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
RawAir2019 III edycja już zakończona a wygląda to tak :
Słabo
-
@szpilka134 Ja wiem czy słabo?Po prostu nasi na koniec sezonu nie są bądź (co niektórzy) nie chcieli być w formie.Na te wyniki wpłynął na pewno fakt,iż Horngacher nie określił się czy chce u nas czy też u Niemców pracować,a to też ma duży wpływ na wyniki,atmosferę w grupie itd...Z drugiej strony powiedz-czy widzisz gdzieś innych 3 skoczków w pierwszej "10" z innego kraju?Bo ja nie.Zespołowo Polacy byli mocni,tego nam nikt nie odbierze.
Jest jeszcze kolejna nadzieja polskich skoków-Wolny.Będę mu kibicować ,bo jak rutyniarze odejdą to nie będzie już komu innemu bić brawa aniżeli właśnie temu zawodnikowi.
-
@huzar-shakir said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@szpilka134 Ja wiem czy słabo?Po prostu nasi na koniec sezonu nie są bądź (co niektórzy) nie chcieli być w formie.Na te wyniki wpłynął na pewno fakt,iż Horngacher nie określił się czy chce u nas czy też u Niemców pracować,a to też ma duży wpływ na wyniki,atmosferę w grupie itd...Z drugiej strony powiedz-czy widzisz gdzieś innych 3 skoczków w pierwszej "10" z innego kraju?Bo ja nie.Zespołowo Polacy byli mocni,tego nam nikt nie odbierze.
Jest jeszcze kolejna nadzieja polskich skoków-Wolny.Będę mu kibicować ,bo jak rutyniarze odejdą to nie będzie już komu innemu bić brawa aniżeli właśnie temu zawodnikowi.
W pierwszej 10 są jeszcze niemcy
-
@szpilka134 ja jednego Niemca widzę w zakończonym turnieju w "10"
-
@huzar-shakir myślałem że ci chodzi o puchar świata