eşit puanla biten ligde toplam averaj kullanılması
-
merhaba öncelikle.
bilindiği gibi eğer iki takım ligi eşit puanla bitirirse ilk bakılan şey ikili averajdır yani iki takımın sezon içerisinde birbirleriyle oynadığı iki maçta hangi takım avantajlıysa o takım şampiyon olur. oyunda ise antalyaspor ile alanyasporu ikili averajda geçiyor olmama rağmen genel averajı fazla olan alanyaspor ligimde şampiyon oldu ve benim hakkım yenildi. gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
-
@0willy said in eşit puanla biten ligde toplam averaj kullanılması:
merhaba öncelikle.
bilindiği gibi eğer iki takım ligi eşit puanla bitirirse ilk bakılan şey ikili averajdır yani iki takımın sezon içerisinde birbirleriyle oynadığı iki maçta hangi takım avantajlıysa o takım şampiyon olur. oyunda ise antalyaspor ile alanyasporu ikili averajda geçiyor olmama rağmen genel averajı fazla olan alanyaspor ligimde şampiyon oldu ve benim hakkım yenildi. gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Merhaba
OSM de ikili averaj söz konusu değildir. Sebebi ise siz daha önceden bu takımı yendiğiniz zaman başında herhangi bir menajer olmayabilir ve siz bu takıma fark atmış olabilirsiniz. Bu fark yiyen takımı ligin ilerki zamanlarında farklı bir menajer aldığında ikili averaja bakıldığında sizce haksızlık olmaz mı ?
Averajların eşit olması durumunda liginizde alfabetik sıra geçerli olur.