''Forum Osm'' uygulaması
-
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım Forum OSM isimli uygulamayı bitirme aşamasına geldim.bu uygulamayı yapmakta ki amacım forumlara daha hızlı bir erişim sağlamaktır.Bu uygulama şahsıma ait olduğu için bütün sorunlar ve şikayetler bana aittir. Uygulamada oluşabilecek sorunlardan GAMEBASICS ve OSM ŞİRKETİ SORUMLU DEĞİLDİR.Bu uygulama sadece android telefonlara uygun olmuş olup, hiç bir şekilde bana bir ÜCRET KAZANDIRMAMAKTADIR.Ayrıca uygulama İNGİLİZCE-TÜRKÇE dil desteğine sahiptir.Uygulama hızlı ve kolay bir arayüze sahiptir.
- Bazı önemli bilgiler;
Uygulama başlarken önümüze çıkacak olan ilk ekran ''Giriş'' ekranıdır.Maalesef kayıt olma koşulu var uygulamamızda, aksi takdirde uygulama içeriğine erişim yapamazsınız.
Bu ekranı geçtikten Sonra ki ekranımız forumlara girişimizi sağlayacak bölümler karşımıza çıkacak.Dilediğiniz kısma rahatlıkla ve hızlı ulaşabilirsiniz.
Bu ekrandan sonraki ekranı görmek ve kendinize özel yapılandırma ayarlarını yapmak için ''Sola'' kaydırabilirsiniz.
-
Bu ekranda neler yer alıyor.
-
Anlık mesaj: Bu bölüm uygulama kullanıcılarının uygulama içinden sohbet edebilecekleri bölümdür.Bu bölümden sizi rahatsız eden kullanıcıları sol üstten şikayet edebilir veya engelleyebilirsiniz.
-
Bildirim kutusu: Bu bölüm uygulama adminin kullanıcılarına gönderdiği bildirimlerin düştüğü bulunduğu kısımdır.
-
Uygulama admini: Bu kısımdan Uygulama yapımcısına dileklerini,şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.
-
Ayarlar: bu bölümden de kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz.
SON OLARAK HATIRLATMAKTA FAYDA VAR SADECE ANDROİD TELEFONLARA UYGUNDUR...
Sende forumlara hızlı erişim sağlamak istiyorsan Forum OSM İndir.Hızlı ve rahat erişim sağla.
Not:Uygulama henüz play store ve app storeye yüklenmediğinden APK şeklindedir.İndirdikten sonra uygulamayı yüklemek için sizi bilinmeyi kaynakları aktif hale getirmek için ayarlar sekmesine yönlendirecektir uygulama.Bilinmeyen kaynakları aktif etmek mecburidir, aksi takdirde uygulama yüklenmez telefonunuza.
İyi forumlar dilerim...
-
Elinize emeğinize sağlık hayırlı olsun forumlara katılımı artırabilir biraz da olsa.
iOS için olsaydı keşke
-
@revengeiscoming Iyi dileklerin için teşekkürler. App storeye yüklemek gerek yüklersem ücret kazanmış olurum. i phone apk kabul etmiyor maalesef yapacak bişey yok bu konu da üzgünüm..
-
Emeğine sağlık abim
-
@gamerdoge Teşekkürler Enes
-
uygulamada keylogger spy gibi casus yazılım olmadığını nerden anlayabiliriz kaldıki gamebasics bile uyarıyor başka yerlerden giriş yapmayın diye ve bunu burda yayınlamaya hakkı varmı bu moderatör arkadaşın @hustundel @hustundel-beta @hustundel-test ??
-
@ardaheyyoarda Merhaba dostum.
Uygulama da herhangi bir yazılım bulunmamış olup @hustundel ve GB şirketinden gerekli izinler alınmıştır.( @GalipCaliskan1907 ).
Uygulama yetkililerce incelendikten sonra paylaşıma izin verilmiştir.Uygulama indirme zorunluluğu yoktur.Mesajıniz için teşekkürler.iyi forumlar.
-
dost felan değiliz ki yılların forum MODERATÖRÜSÜN illaki sormalısın bu işi biliyor olman gerek ben @hustundel in uygulamayı doğrulamasını güvenilir olduğunu incelenip onay verildiğini tr en üst yetkilisinden duymam gerekiyor ki uygulamayı yükleyebileyim gönül rahatlığıyla iyi forumlar
-
@ardaheyyoarda size de iyi forumlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
-
Çalışmandan dolayı seni tebrik ederim, Ali @SEXAFONN . Güzel bir proje. Daha da güzel çalışmalara bir başlangıç olur inşallah.
-
@sexafonn Emeğine sağlık güzel kardeşim zamanla uygulamayı dahada geliştireceğine inanıyorum
-
@sabit-mamedov umarım öyle olur abi.
@F-S-M-0-13 Inşallah abi zamanla geliştiririm.
Güzel dilekleriniz için Teşekkürler.
-
@sexafonn mami abim eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
-
@halisbaba-7 Teşekkürler halis
-
@sexafonn Çok Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık
-
@osmsüpermenajer Teşekkürler
-
@sexafonn emeğine sağlık olması gereken ve benım de beklediğim bir uygulama aslında ama malesef ios kullanıyorum inşallah ona da çözüm bulunur hayırlısı olsun forumda aktifliği sağlıyacak bir uygulama
-
@riddlee Sağolun hocam i phone kullanan baya varmış forum da ben app storeye yüklemeyi deneyecem en kısa zaman da uygulamanın bazı bölümleri desteklemiyor i phone mesajlaşma, Ayarlar, bildirim kutusu gibi bunları da halledeyim o zaman app store de bulabilirsiniz.
-
emeğin için tebrik ederim ve başarının devamını da dilerim. benim aklıma takılan bi' kaç soru var. neden gamebasic ihtiyaç görmüyor iken sen bu apk' yı ihtiyaç gördün? çevrenden yardım alıp, bir ekip kurup, apk yerine normal bi' uygulama çıkartabilecek iken neden tek başına ilerleyip apk çıkarmayı tercih ettin? gamebasic ile beraber hareket edip, osm uygulamasına entegre de edebilirdin. teşekkürler
-
@mehmet-reşat-nayır said in ''Forum Osm'' uygulaması:
emeğin için tebrik ederim ve başarının devamını da dilerim. benim aklıma takılan bi' kaç soru var. neden gamebasic ihtiyaç görmüyor iken sen bu apk' yı ihtiyaç gördün? çevrenden yardım alıp, bir ekip kurup, apk yerine normal bi' uygulama çıkartabilecek iken neden tek başına ilerleyip apk çıkarmayı tercih ettin? gamebasic ile beraber hareket edip, osm uygulamasına entegre de edebilirdin. teşekkürler