İşini bilen sorunun ne ile ilgili olduğunu bulabilecek MODERATÖR ARANIYOR!
-
sorunum dün açtığım şurdaki sorundur halen devam etmekte;
yani cevap verdikten sonra sorun düzelmiş mi oluyor OSM çalışanları sevgili moderatörler... cache ve loglarla ilgili olmadığını söylüyorum sonra sorun halledilemeden sadece cevap verdi diye kapatılyor böyle saçma bişey olamaz...
Şu linkteki sorunuma doğru düzgün kalıcı ve halledilebilir "CEVAP VERİP" konuyu kilitleyip gitmeyen sorundan kaytarmayan bir moderatör sorunum halletsin lütfen...
sevgilier.
-
@savasscan Merhaba
Yaşadığınız kötü deneyim için üzgünüm.Size bir iki sorum olacak.
Önce ki forum mesajınızda hesabım önce bloklandı demişsiniz.Bloklandığını nasıl anladınız.Bloklanma ekranında ne yazıyordu.
-
sorum ise Slot 2 ve 4 hesabınız da takım seçili miydi ?
-
sorum da bu sorunu sadece pc den mi alıyorsunuz.Varsa mobil telefonunuzdan aynı hatayı alıp almadığınızı iletir misiniz ?
-
-
1-) Şifremi unutmuştum ard arda hatalar giriş yaptım sonra mailime şifre sıfırlama yolladım gelen linke tıklayıp sıfırladım ama sonra yeni oluşturduğum şifreyle girerken giriş ekranında Hesabınız geçici olarak bloknlanmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyin yazısı geldi. 1 gün geçti halen giremedim sonra vpn ile giriş yaptım girdi fakat 2 menajer sayfam kilitliydi... sonra vpn kapatıp normal ip ile girdim gene aynıydı. 22. seviye olmama rağmen yeni başlamış gibi diğer 2 menajer sayfalarınin açılmasına 5 gün diğerinde ise 50 gün yazıyordu... Ve asıl sorun bu olay yaklaşık 1.5-2 hafta önce tekabül etti fakat halen günlerde bir azalma yok... hiç anlam veremiyorum... aynı günde takılmış durumdalar...
2-) takım seçili değildi ama boştaydı. takım seçmeye hazır haldeydiler.
3-) pc de alıyorum telefonda bir problem yok. seçmeye hazırlar.