Moderatörlerin isteklerine göre başlık kapatması.
-
Bir şey yazıyoruz ve bu yazdığımız şey konuşulup tartışılacak bir şey olsa dahi moderatör cevabı verip lap diye başlığı kilitliyor ne cevap yazabiliyoruz ne bir şey oh ne ala memleket.
BBir şey yazıyoruz ve bu yazdığımız şey konuşulup tartışılacak bir şey olsa dahi moderatör cevabı verip lap diye başlığı kilitliyor ne cevap yazabiliyoruz ne bir şey oh ne ala memleket.
Çoğu zaman moderatörün işine gelmeyen moderatörü yoracak başlıkları öylesine geçiştirmek amacı ile yapıldığını düşünüyorum. Nu zihniyetin değişmesi lazım, başlığı açan adamın kilitleyebilirsiniz demesi ya da aktif olmazsa 1 gün sonra falan kapatılmalı bu nedir böyle defalarca başlık mı açalım?
-
@abd-cabbie zaten tartışma başlıkları var gereklı konuları ordan konuşabilirsin her başlık açanla sohbet edilse forum başlıktan geçilmez üstelik soruna da cevabı verdıkten sonra kapatıyorlar sylediğin gibi çözümü alıyor olmalısın bu arada moderatör yada stafları da eleştirmenin cezası var diye biliyorum aklında olsun iyi forumlar
-
@riddlee sorun da zaten orda çözüm yolu aramaktan kaçınıyor olabilirler diyorum ne uğraşacağız yauv havasındalar. Kısa ama bazen saçma cevaplar alıyorum. Bu arada eleştirmek ne demek yasak öyle bir şey olabilir mi ya? Herkes eleştirilebilir moderatör diye bizden üstün olmuyorlar yapabildiği tek üstünlük başlık kapatması.
-
@abd-cabbie Merhaba
Destek forumu sorunlar için vardır cevap gerekirse başlık açık bırakılır.Aynı şekilde osm Yetkililerin yaptığını işleri eleştirmek alenen yapıcı değildir.Bir başlık açmadan önce osm Forum kurallarını okuyun ve öyle başlık açın.