Bozuk Serverde Ekip Savaşı Yapıyoruz
-
Red Devils ve Sevdamız Futbol arasındaki ekip savaşının teknik kusurlar sebebiyle sağlıklı ilerleyemediğini düşünüyorum. Ne transfer simülasyonu saatleri, ne maç saatleri belli.
Bildiğim kadarıyla transferlerin 2 saatte bir, günde 8 kere (7 de olabilir tam hatırlayamadım) yapılması gerekiyor. Ama ne hikmetse 50 dakikada bile bilgisayarın oyuncu aldığı oluyor. Fotoğraf koyamıyorum ama inceleyebilirsiniz.
Ya da maçların belirli bir aralığı yok, dün 18.30küsürde oynanan maç bugün 18.05de baktığımda oynanmıştı bile. Yanlış anlamayın ama lig savaş olunca her maç ciddiye biniyor. Bugün evimde kaybetmişim mesela, belki aklımda kamp basmak vardı, hadi onu geç kadro bile kuramamışız. Transferde belirli bir saat olmadığı için zaten istediğimizi yapamıyoruz. Eskaza o an oyundaysak alabiliyoruz oyuncuları.
@GS_METECAN SFK ekibinin de bu durumdan hoşnut olduğunu düşünmüyorum -
@comfortablynumb1903 Merhaba bu sorun için üzgünüz, bazen server aksaklıkları ve transfer kaymaları olabiliyor. GB bu sorunu farkında ve en kısa sürede gidermeye çalışıyor, maç saatinden önce taktik ve dizlişinizi hazır tutarak hazırlığınızı önceden yapmanızı tavsiye ederim.