Şikayet ettim ama hala aynı durum
-
Şu anda 12-13. Hafta da olduğum ispanya liginde ben barcelona takımı ile oynuyorum fakat atletico madrid takimini alan menajer aynı zamanda sevilla villareal gibi birkaç tane dah kulübü de farkli hesaplarla yonetiyor onalrda ki yuksek tirajlı oyuncuları komik fiyata kendine aliyor kendindeki duşuk oyuncuları en azami fiyata o takimlara gonderiyor. Boylelikle daha 10. Haftada 700 milyonluk kadro kurdu. Ee haliyle namağlup lider şuan . bu haksızlığa son vermelisiniz ben 200 coins vererek barcelona takimini aliyorum adamin biri gelip butun ligi hileyle kasıp kavuruyor haksızlık bu. Ben bunun ekran fotolariyla şikayet ettim ama 2 gundur araştiriliyor diyip duruyor adam da hala oynuyor lutfen en kısa surede bu hileciyi engelleyin haksizlik bu
goruntulerden bazilari bunlar
FORUMDA HİLE BİLDİRİMİ YASAKTIR !!! -
@cetinn10 menejerin profiline girip hileyi rapor ederseniz staflar yardımcı olurlar
-
Bunu ilgili menajere ilettim hile yaptiğini yabanci birşeyler yazdı dalga geçer gibi şikayet etmeme ragmen hala bir yanıt gelmedi 2 gundur
-
@cetinn10 Merhaba Lütfen rapor ettikten sonra sabırla bekleyin ve sizden başka raporlarında olduğunu bilin, menajerlere gereken ceza verilmiştir.. İyi oyunlar.