Sinds 2008 weer spelen maar geen coins.


 • Hi,

  Ik heb laatst mijn account weer geopend. Nu zag ik dat ik in 2008 voor het laatst had gespeeld. Nu hebben andere vrienden van mij sinds 3 jaar weer hun account geopend. Zij hebben allemaal van die munten en krijgen veel meer munten. Ondanks dat ik 35x mijn doelstelling heb gehaald en veel heb gewonnen heb ik 350munten. Daarnaast stond er dat ik bij het begin geen munten kreeg omdat mijn account TE OUD WAS???

  Dit vond ik vrij raar. Geen munten krijgen omdat je account te oud is.. Iemand die hier antwoorden op heeft en me hier bij kan helpen? Ik heb namelijk nu al een aardige achterstand op vrienden.

  Groeten,

  Job

 • Moderator NL

  @joppertjuh_nl

  Het aantal Bosscoins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal SK/PSK en Eigen Vermogen dat je had staan op het moment dat je stopte met spelen. Hoe meer je hiervan had, hoe meer Bosscoins je daar in ruil voor krijgt. Je zal hier niet veel nog van over hadden, dus is het aantal Bosscoins dat je krijgt ook een stuk lager. Dit heeft verder niets te maken met je wedstrijdstatistieken.

  Met 'te oud' werd waarschijnlijk bedoeld dat je geen beginnende manager bent, maar een terugkerende manager. Mensen die nu een account aanmaken beginnen met 50 Bosscoins. Aangezien jij er 350 hebt, heb je deze dus gewoon gekregen voor de SK/PSK en EV dat nog op je account stonden ten tijde van de release van deze huidige OSM 3.0 versie.