İllegal transfer ve Çoklu hesap
-
Merhaba, şu anda Avrupa Şampiyonası A liginde Tottenham’ı yönetiyorum. Ligde asıl menajerliği Liverpool olan bir kullanıcı aynı zamanda Porto, Lokomotiv Moscow ve Monaco takımlarınıda yönetiyor. Diğer takımları kullanarak illegal transferlerle şu an Liverpool’a neredeyse 800M’lik takım kurdu ve ayrıca diğer yönettiği takımları bana karşı antreman kampına yollayarak puan kaybetmem için uğraşıyor. Daha bugün yönettiği Lokomotiv Moscow takımını kampa soktu ve yenilmemi sağladı birincilikten düşmem için. Chatten kendisini uyardım ama yüzsüzün umrunda bile değil. Transfer listesinde illegal transfer yaptığı apaçık ortada.
Hileyi rapor ettim ama bir kaç gün geçmesine rağmen bir sonuç çıkmadı. Bugün hem yenildim hemde Liverpool’u illegal olarak güçlendirmeye devam ediyor. Normalde rapor edip istifa eder çıkardım ama kendisine ayar olmuş durumdayım, banlandığını görmeden rahat edemeyeceğim.
Lütfen artık gereğini yapın. -
Az önce kontrol ettim, “Not guilty: suspect was vindicated“ şeklinde mail ile geri dönüş yapılmış. Allah aşkına adam GÖZ GÖRE GÖRE hile yapıyor oyuna yeni başlamış biri bile anlayabilir bunu. SS de atabilirim her şey ortada, hangi akla hizmet suçlu bulunmaz?????
-
@mey-b-97 Merhaba
Lütfen hangi raporunuza yetersiz kanıt cevabı geldiğine dikkatlice bakın 03.12.2018 tarihinde şikayet ettiğiniz rapor ile ilgili bir cevap bu.
Bahsettiğiniz rapora herhangi bir yanıt henüz verilmemiş,en son attığınız raporlar inceleme altında 72 saat içinde cevap gelecektir.Lütfen sabırlı olun hile yapanları cezasız bırakmayız.