Turnuva
-
Evet arkadaşlar bahsetmek istediğim konu yeni savaş sistemi ben eskisinin daha rekabetçi ve çekişmeli olduğunu dusunenlerdenim yalnız eskisi tarih olmak üzere onun için benim düşüncem yeni sistemde ekip sıralaması aynen devam ederken her yıl düzenli olarak osm yönetimi eleminasyon yada grup olarak rekabeti artırmak için bir turnuva düzenleyebilir hatta bu turnuvada derece yapan ekiplere cüzi bir miktar boss coins ödülü verebilir hatta bir onur köşesi yapılarak her yılın şampiyonları burda belirtilebilir bu fikrimin hem osm ye hemde ekiplere olan ilgiyi arttıracağını düşünmekteyim @hustundel
-
Ben olumluyum
-
Olumlu
-
Olumlu
-
Olumlu
-
olumlu
-
İhsan kardeşimin fikrine katılıyorum olumlu buluyorum bende
-
Güzel fikir. Açikçası OSM camiasının büyük bir kısmının bekledigi bir yenilik. Olumluyum.
-
@sultan-çer said in Turnuva:
Evet arkadaşlar bahsetmek istediğim konu yeni savaş sistemi ben eskisinin daha rekabetçi ve çekişmeli olduğunu dusunenlerdenim yalnız eskisi tarih olmak üzere onun için benim düşüncem yeni sistemde ekip sıralaması aynen devam ederken her yıl düzenli olarak osm yönetimi eleminasyon yada grup olarak rekabeti artırmak için bir turnuva düzenleyebilir hatta bu turnuvada derece yapan ekiplere cüzi bir miktar boss coins ödülü verebilir hatta bir onur köşesi yapılarak her yılın şampiyonları burda belirtilebilir bu fikrimin hem osm ye hemde ekiplere olan ilgiyi arttıracağını düşünmekteyim @hustundel
İhsan kardeşimin önerisine sonuna kadar katılmakla beraber ilave olarak; WNT, WCC, Eagles, v.b. Uluslararası özel turnuvaların düzenlenmesine olanak sağlayacak ve ekip sıralamasını etkilemeyecek şekilde bir güncelleme getirilerek, klasik sistem savaşlarının da yeni sistem savaşlar gibi yapılması sağlansa çok iyi olur diye düşünüyorum. En azından eski sistem savaşlardaki aynı ekip üyeleri arasındaki gerek reel futbolun gerekse OSM nin doğasına aykırı olan maç alma/maç verme garabetinin de sona ermesi sağlanabilir. Yeni sistemde zaten en güzel olan şeylerden biri de savaşlarda sadece rakip ekip üyeleriyle maç yapıyor olmak diye düşünüyorum. Herkese saygılar, hayırlı geceler diliyorum.
-
@sULtAn-çER Öneriniz için teşekkürler, öneriyi yapımcılara ileteceğiz.