EKİBE ALIM BAŞLIĞINDA KİMSE GÖRMÜYOR DÜŞÜNCESİNDEYİM
-
Selamun aleyküm değerli yönetici kardeşlerim ekibe alım başlığı açmışsınız paylaşım yapıyoruz fakat nerdeyse 3 - 4 hafta oldu gelen üye yok ekip kötü olsa dicem neyse üye toplamada zorluk çekiyoruz böylede olmuyor o yüzden insiyatifinize dayanarak burda ekibimi ilan etmek istiyorum
Ekip Adı: DİRİLİŞ 1071
Ekip Kuruluş Tarihi: 2 Ekim 2018
Ekip Klasmanı: Şampiyonlar Ligi
Ekip Puanı: 9.266
Ekip Üye Sayısı: 16
Ekibe alınacak üye sayısı: 4
ŞARTLAR: Galibiyet oranı en az %75 - 80 olmak her gün aktif olmak ve savaşlara mutlaka katılım göstermek
Kriterleri taşıyanlar bana özelden mesaj atabilirler herkese hayırlı oyunlar -
@umutserap her ne olursa olsun buraya yazılmaması gereken bir konudur türkiyede çok sayıda ekip var herkes buraya yazarsa burada önemli olan konular geride kalır
-
@zicoonurakbulut hocam öyle diyorsunuz bu düşüncenize katılmıyorum baştada söyledim insiyatifinize dayanarak paylaşmak istediğimi belirttim ben ekibim için aylarımı verdim üye toplamak için aylarımı verdim bu bir emektir emeğe saygı duyulması gerekir o zaman söz verin bana 3 - 4 sağlam üye bulun bende bi daha buralarda paylaşım yapmayayım yani demekle olmuyor onur hocam üye bulmak için baya çabaladım burda emek var emeğe saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum teşekkürler
-
This post is deleted! -
@umutserap her ne olursa olsun buraya yazılmaması gerekiyor sonuçta o konunun yeri orası ekibinize üye gelmiyorsa forumlarda dolaşııp ekibi olmayan üyelere mesaj atmalısınız
-
Bunun için başlık var. Her ekip yöneticisi ekibi için emek veriyor. Forum kurallarına saygı göstermeniz gerekiyor. İsteyen istediği başlığı açarsa yöneticiler bir kaç kişi yüzünden tüm forumu kilitleyecek. Burda da suçu olmayan kullanıcılar cezasını çekecek. Burda ekip için yıllarını veren menajerler var. Ekip açma kriterleri çok basitleştiği için önüne gelen ekip açıyor. Bu yüzden üye bulmak zorlaşıyor. Arkadaşın dediği gibi forumda gezebilir yada sosyal platformlardan üye toplayabilirsiniz.
-
@aymakmm said in EKİBE ALIM BAŞLIĞINDA KİMSE GÖRMÜYOR DÜŞÜNCESİNDEYİM:
Bunun için başlık var. Her ekip yöneticisi ekibi için emek veriyor. Forum kurallarına saygı göstermeniz gerekiyor. İsteyen istediği başlığı açarsa yöneticiler bir kaç kişi yüzünden tüm forumu kilitleyecek. Burda da suçu olmayan kullanıcılar cezasını çekecek. Burda ekip için yıllarını veren menajerler var. Ekip açma kriterleri çok basitleştiği için önüne gelen ekip açıyor. Bu yüzden üye bulmak zorlaşıyor. Arkadaşın dediği gibi forumda gezebilir yada sosyal platformlardan üye toplayabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler