Sık istifa etme ve artniyetli lige girişler hk.
-
Merhaba arkadaşlar. İstifa etme konusunda birkaç öneri sunmak istiyorum, olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum, lütfen yapıcı olalım ve eksik kaldığım yerleri önerilerinizi ekleyerek daha güzel bir öneri haline getirebiliriz..
Çoğumuzun başına gelmiştir, sıralama için mp kasarken bir hesap ligimize geliyor, kamp basıyor ve kampı bastıktan sonra istifa edip kaçıyor. Muhtemelen bunu yapan bizim ligimizde bulunan bir multici.. Ligden diğer multi hesabı kaçtığı için tespit edip banlatma şansımız da kalmıyor.
Ya da insanlar geliyor ligin başında takımı alıyor, 4-5 gün bile olmadan 2 mağlubiyet aldıklarında hemen istifa ediyorlar, haliyle o takımı da başka menajerler hemen almıyor ne kadar davet atsak da. 18 takımlı ligde 15 menajerle başlayıp 5 menajerle bitirmeyi çoğunluğumuzun istemediği kanısındayım. Botlarla mücadele etmek oyundan zevk almamıza engel oluyor. İstifa işi caydırıcı olmalı. Örneğin çözüm olarak önce ilk istifaya 5 gün, ikinci istifaya 10 gün gibi artarak ilerleyen slot erişimini engelleme olabilir. Veya ligin başlarında(örneğin ilk 5 hafta) istifa etmenin bedeli 30 token, ilk 10 hafta 25 token, 15. haftaya kadar 15 token bedeli karşılığında istifa edilebilir vb. yaptırımlar uygulanabilir. Benim naçizane fikirlerim bu kadar. Olumsuz görüşler olacaktır, saygı duyarım, lakin olumsuz düşünmesinin nedeniyle yazarsa çok sevinirim. Yapıcı olalım -
Kesinlikle doğru bir tespit
-
Kesinlikle katılıyorum kardeşim, daha önceden bu konu hakkında farklı düşünüyordum ama mp kasmaya başlayıp durumun ne kadar ciddi olduğunu görünce farkına vardım. İstifa kesinlikle caydırıcı olmalı. Slot erişimi engelleme güzel fikir, token miktarları biraz artırılabilir bunu gerçekteki sözleşme fesih bedeli gibi düşünebiliriz Birde bence son haftalarda nasıl istifa edemiyorsak, ilk haftalarda da aynı şey olmalı.
-
gerçekten de bu istifalar can sıkıcı . Doğru tespit
-
Doğru bir tespit ve mutlaka değerlendirilmeli...
-
@ofmanager_ imzamı atarım
-
Lig kurarken token kullanıyoruz. istifa içinde token istense istifalar büyük oranda düşer ve liglerin kaliteside artar. multici basıyor kampı kaçıyor çok sinir bozucu bir durum aynı zamanda.
-
Kesinlikle katılıyorum rastgele girdiğim her ligde başıma gelen bir durum rakip takım bot gözüküyor ama kamp basmış
-
@ofmanager_ olumlu bence
-
Oyundaki haksızlıklardan bir tanesini anlatmışsın kardeşim tokenlerle çözüm olacağını pek sanmıyorum adam onu göze alır yine yapar. Oyunun bunu tespit edecek bir sistem geliştirmesi lazım. Ligler 5-10 günde bir incelensin sistem tarafından eğer öyle bir şeyle karşılaşılırsa ban vb işlemler uygulanabilir. Token çözüm değildir.
-
Canı gönülden destekliyorum. Ama ceza kısmında çok iyimser olduğunu düşünüyorum. Bence istifa etmenin cezası çok daha fazla olmalı. Harcanan emeklerin yada tokenlerin karşılığı, istafa etmek istiyenden en az 250 token şeklinde olmalı bunu sürekli hale getiren varsa hesap banlanmalı.
-
@ofmanager_ Merhaba öneri için teşekkürler
Bu öneriler daha öncede yapıldı forumda arama yapabilirsiniz, liginize aldığınız kişileri aktif olmasına dikkat etmelisiniz, bunun önüne geçmek için aktif kişileri takip edip bunları arkadaş listenize ekleyip davet edebilirsiniz, istifa eden için bir yaptırım olması daha öncede olumsuz karşılandı bu yüzden istifa etme gibi bir durumda başka aktif kişileri eklemenizi öneririm. İyi oyunlar.
-
@ofmanager_ https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/17003/i̇stifa-bedeli
Merhaba
Burada yaklasık 10 yorumun hepsi olumsuz olarak gözüküyor bende, yinede öneri için teşekkürler acıklamayı yapmıstım iyi oyunlar baska önerilerde bulusmak üzere -
@cnytakn said in Ligleri Aktiflestirme:
Merhaba önerileriniz bizim için değerlidir fakat;Bu konuda bir kısıtlama getirmek yanlış olur.
Örneğin bir menajer istifa etmek istiyor ve kendine göre yeterli bir sebebi var, sırf istifa etti diye herhangi bir Lig'e giriş yapmasını engellersek, ya da bir lige giriş sınırı koyarsak bu hiç Adil olmaz.Savaş ve turnuva gibi ya da herhangi bir sebepten ligden istifa etmek isteyebilir ve bu en doğal hakkı. Bu yüzden kimseye ve sınırlama getiremeyiz.
Bunun yerine Ligi kendiniz kurup aktif menejerleri arkadaş listenize ekleyip sürekli aktif olanlarla maç yapabilirsiniz, aktif olmayanları ligden atıp yerine yenilerini alabilirsiniz.