Türkiye Forum Turnuvası
-
Herkese Merhaba!
Türkiye Forum Turnuvasına hoş geldiniz. 48 kişinin katılacağı ve en iyi üç menajerin ödüllendirileceği turnuvamız 29 Mart - 22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecektir. Güzel vakit geçireceğiniz ve forumun tadına varacağınız bir turnuva olmasını diliyoruz.
Turnuva Takvimi:
Başvuru: 19 Mart - 26 Mart
İlk Tur = 29 Mart - 24 Nisan
Final Turu = 26 Nisan - 22 MayısTurnuva Ödülleri:
Şampiyon: 1500 Boss Coins
İkinci: 800 Boss Coins
Üçüncü: 600 Boss Coins
Kupa Şampiyonu: 400 Boss Coins
Turnuva kuralları: OSM genel kuralları geçerlidir. Okumak için tıklayın. Kuralları ihlal eden kullanıcılar kara listeye alınabilir ve tüm turnuvalardan men edilebilir veya hesabına erişimi tamamen kaybedebilir.
Turnuva Ligleri:
Nostalji Ligi A
Nostalji Ligi BLig İsimleri: TFT/ Kırmızı-Beyaz-Mavi-Sarı Grup
Lig Ayarları: Yarı Final
Lig Ayarları: Final
Lig OSM tarafından açılacaktır ve katılanlara davet gönderilecektir. Lig açmak için Boss Coins ödemenize gerek kalmayacak.
Tüm takımların değeri ve hedefi aynı olduğundan, takım seçimi kullanıcıların isteğine göre yapılacaktır. Lige giren menajer boşta olan istediği bir takımı seçebilir.
Turnuva Katılım Şartları
- 50 maç deneyimi
- Son 6 ayda forum/oyun cezası almamış olmak
- Türkçe bilmek (Google translate olmadan)
- OSM ve Gamebasics yöneticileri turnuvaya katılamaz
Turnuvaya başvurmak için tıklayın
Herkese başarılar.
-
Forum turnuvasını yeniden görmek sevindirdi ve heyecanlandırdı beni. Turnuva detayları sonra mı açıklanacak acaba tam olarak? Mesela 4 ligle başlanacak anladığım kadarıyla sonra ilk 3ler finale mi kalacak vs.
-
@hustundel
Merhaba.48 kişinin katılabileceği bildirilmiş. Ancak şu an bile bu sayıya yakınlaşmak üzere ve son başvuru tarihine epey bi zaman var.Örneğin; 60 kişinin üzerinde başvuru oldu.Katılacak kişiler nasıl belirlenecek? -
@gs_metecan başvuru süresince herkes başvurusunu yapabilir. Katılacakları ve yedek listeyi başvurular bittikten sonra açıklayacağız
-
@fatih_kekilli Merhaba;
İlk tur, 4 ligden oluşacak her ligde 12 menajer mücadele verecek.
İlk turu, ilk 3'te bitiren 12 menajer finale adını yazdıracak. -
Hocam neye göre belirlendi turnuvaya katılacaklar? Sıralama mı ekip savaşı tecrübesi mi oyun tecrübesi yani seçilen arkadaşlar neden seçildi seçilmeyenler neden seçilmedi?
-
@fatih_kekilli daha once basvuran ve kriterleri karsilayan kisiler arasindan secim yapildı sanırım.
-
@osmsüpermenajer İşte kriter ne ben onu öğrenmek istiyorum ayrıca önce başvuran sonra başvuran diye bir ayrım yapılmamıştı başlıkta. Mesela ben bilerek diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye kendi ekibimden başka birini yazmadım ama gördümki bi kaç ekipten 3 menajer birden katılmış burda bi adaletsizlik var kriterin içinde başarı sıralaması olsun desem 1 milyonuncu hatta 2 milyonunca arkadaşlar bile alınmış çözemedim tam neye göre seçildiklerini
-
@fatih_kekilli zaten burda şartlar yazılmış Turnuva Katılım Şartları
50 maç deneyimi
Son 6 ayda forum/oyun cezası almamış olmak
Türkçe bilmek (Google translate olmadan)
OSM ve Gamebasics yöneticileri turnuvaya katılamaz İlk baş vuran 48 menajer turnuvaya alındı -
@osmsüpermenajer said in Türkiye Forum Turnuvası:
50 maç deneyimi
OSM ve Gamebasics yöneticileri turnuvaya katılamaz İlk baş vuran 48 menajer turnuvaya alındıŞartlara uyduğu halde alınmayan neye göre alınmadığını soruyor anlayalım öyle yorum yapalım.
-
@ayrinmenn şimdi başvuru sayısı 60 ın üzerinde oldu sayalım herkezin kriteri uyuyor ozaman ne olacak ilk baş vuran 48 kişiyi turnuvaya seçmişlerdir.
-
@fatih_kekilli said in Türkiye Forum Turnuvası:
Hocam neye göre belirlendi turnuvaya katılacaklar? Sıralama mı ekip savaşı tecrübesi mi oyun tecrübesi yani seçilen arkadaşlar neden seçildi seçilmeyenler neden seçilmedi?
İlk başvuran 48 kişiyi seçtik. Aynı ekipten maksimum 4 olacak şekilde ayarlama yapmıştık ama katılmayı kabul edip daha sonra vazgeçen arkadaşlar olduğu için maksimum 4 kuralı yedekten gelenlerle bozulmuş oldu.
@ayrinmenn said in Türkiye Forum Turnuvası:
@osmsüpermenajer said in Türkiye Forum Turnuvası:
50 maç deneyimi
OSM ve Gamebasics yöneticileri turnuvaya katılamaz İlk baş vuran 48 menajer turnuvaya alındıŞartlara uyduğu halde alınmayan neye göre alınmadığını soruyor anlayalım öyle yorum yapalım.
sen zaten forum cezandan dolayı kafadan eleniyorsun yok yere mağduriyet yaratmayın
-
Birincisi başlıkta ilk 48 alınacak diye bir ibare yoktu öyle yazmış olsanız en azından geç kaldık diye boş yere başvurup ümit etmezdik ikincisi bunu teyit etmek için yukarda arkadaşın biri özellikle sordu ben 50. Olarak gelmişim malesef katılamıyorum diye moderator arkadasta cevap verdi bole bise yok son güne kadar herkes başvurabilir diye simdi de diyorsunuz ki ilk 48 i aldık hadi onu da geçtik ilk 48 i bile almış olsanız bir ekipten 5 kişiyi 4 kişiyi alıp turnuvaya doldurmak nasıl bir forum turnuvası oluyor onu da anlamış değilim. Yanlış saymadiysam eğer best of turkey ekibinden 5 böru ve galatasaray ekibinden 4 arkadaş alınmış eğer elinizi vicdanınıza koyup hakli bir şekilde secim yapıldığını dusunuyorsaniz eyvallah agzimi acmicam bi daha.
-
@fatih_kekilli niye ilk 48 kişi alınacak demedik çünkü görüldüğü üzere başvurudan cayanlar ve onaylamayanlar oluyor yani yedek alımları yapılması gerekiyordu bu yüzden başvurular açık tutuldu. Diğer sorunun cevabını yukarıda verdim cayanlar olmasaydı her ekipten maksimum 4 kişi vardı ilk listede. Eğer neden ilk aşamada aynı ekipten maksimum 4 kişi aldınız diye soruyorsan bu da bizim tasarrufumuz